Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κάρολ, ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού!


Κάρολ, ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού!
Ο πορτιέρο του ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ είναι ο... άσος που θα βγάλει τελικά από το μανίκι του ο Ολυμπιακός καθώς οι «ερυθρόλευκοι» τον ξεχώρισαν ως την πιο ενδεδειγμένη λύση για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.
Τις τελευταίες ημέρες, στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, εξέταζαν αρκετές περιπτώσεις τερματοφυλάκων καθώς η κάλυψη στον άσο (ανεξαρτήτου λύσης ή όχι του συμβολαίου του Κοστάντσο) είχε αναχθεί σε προτεραιότητα. Νικητής βγήκε τελικά ο Β. Ιρλανδός «φύλακας άγγελος» της εστίας του ΟΦΗ, καθώς οι πρωταθλητές εκτός από τα αδιαμφισβήτητα προσόντα και την εμπειρία τα οποία έχει παρουσιάσει στο φετινό πρωτάθλημα, έλαβαν υπ' όψιν τους και τις σπουδαίες παραστάσεις που έχει από Premier League και Ευρώπη με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και το γεγονός πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στην Ελλάδα.
Παράλληλα, καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού έπαιξε και το γεγονός πως ο Κάρολ είναι διατεθειμένος να κάτσει στον πάγκο χωρίς... μουρμούρες, αφού δεν θέλουν να μπει εμπόδιο στην εξέλιξη του Μπάλαζ Μέγιερι.
Το μόνο που απομένει έτσι ώστε να... περαστούν οι βέρες είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες οι οποίες αναμένεται να διευθετηθούν ακόμα και τις επόμενες ώρες, αφού οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ, ενώ και ο ίδιος ο Κάρολ δεν θα έλεγε όχι να μετακομίσει στον Πειραιά.











Πηγή: onsports.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης