Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου



Πρόκριση για ηρεμία και εκδίκηση
Το ζητούμενο στον ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό είναι η ηρεμία. Το ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος δεν προσφέρεται για αυτό αλλά αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» προκριθεί τότε κερδίζει δύο σε ένα. Και την ηρεμία που έχει τόσο ανάγκη και την εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στην διοργάνωση από την Ένωση.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να νικήσει την ΑΕΚ και να προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου όχι μόνο για να μείνει στο «κόλπο» διεκδίκησης ενός τίτλου. Πρέπει να επικρατήσει για να μην υπάρξουν εντάσεις. Το κλίμα στην ομάδα μυρίζει μπαρούτι αφού φαίνεται πως το πρώτο ματς που θα στραβώσει για τον ΠΑΟΚ τότε θα γίνει πανικός.

Η διοίκηση έχει σταματήσει ότι ενέργειες έκανε την προηγούμενη εβδομάδα αφού μαζί με το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν στρέψει την προσοχή τους στο συγκεκριμένο ματς. Βέβαια, αυτό μπορεί να κάνει κακό αφού ασκείται στην ομάδα περισσότερη πίεση για θετικό αποτέλεσμα κάτι που μπορεί να γίνει μπούμερανγκ. Όλοι όμως στον ΠΑΟΚ ελπίζουν πως τελικά θα έρθει η νίκη που θα φέρει την ηρεμία στον σύλλογο και θα πάρει και παράλληλα θα πάρει την εκδίκηση από την Ένωση για τον περσινό αποκλεισμό από το Κύπελλο (0-0 στο ΟΑΚΑ, 0-1 στην Τούμπα με το γκολ του Δέλλα).

Ο Λάζλο Μπόλονι, σε σύγκριση με το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, θα έχει στην διάθεση του τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Μπρούνο Τσιρίλο. Έτο και Λίνο θα είναι στα άκρα της άμυνας.

Στο κέντρο ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει ακόμα μία επιλογή στα χέρια του. Ο Βλάνταν Ίβιτς προπονήθηκε κανονικά και βάζει υποψηφιότητα για μία θέση στο αρχικό σχήμα, μπροστά από τους Γκαρσία και Λαζάρ. Αν ο Ίβιτς αγωνιστεί τότε ο Φωτάκης θα πάει δεξιά στην επίθεση, ο Σαλπιγγίδης αριστερά και προωθημένος ο Αθανασιάδης. Στην περίπτωση που ο Σέρβος δεν παίξει τότε ο Φωτάκης θα είναι στην θέση του, ο «Σάλπι» θα μείνει στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο Κλάους «φουνταριστός».

Τέλος, σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο Παντελής Κωνσταντινίδης με τους εκπροσώπους του Φρεντερίκ Νιμανί έτσι ώστε να αποκτηθεί. Ο Γάλλος επιθετικός άρεσε στον ΠΑΟΚ αν και δεν είναι ο «έτοιμος» παίκτης που θα μπει και θα προσφέρει άμεσα. Πιστεύουν όμως πως έχει να δώσει πράγματα στην ομάδα και αν ρίξει αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις τότε θα γίνει η μεταγραφή.
















Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης