Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μήνας φωτιά για τους «ερυθρόλευκους»

Η τετράδα που θα κρίνει πολλά…
Η τετράδα που θα κρίνει πολλά…

Το «δώρο» από τη Δόξα Δράμας δεν ήρθε ποτέ, αλλά στον Ολυμπιακό δεν χάνουν την πίστη τους για τον τίτλο. Απαραίτητη προϋπόθεση, όπως τονίζουν, είναι να δείξουν το απαιτούμενο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και ειδικότερα στα τέσσερα προσεχή ματς.

Οι δοκιμασίες των «ερυθρόλευκων» αρχίζουν την προσεχή Κυριακή στα Πηγάδια απέναντι στη Skoda Ξάνθη, ακολουθεί το θεωρητικά εύκολο ματς με τον Εργοτέλη στο «Καραϊσκάκη» (28/1), αλλά αμέσως μετά δύο ματς-«φωτιά», με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2) και την ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκη» (12/2). Ενδιάμεσα θα υπάρχει ο αγώνας Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο Φάληρο, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με τη Ρούμπιν Καζάν (16/2 στη Ρωσία και μία εβδομάδα μετά στην Ελλάδα). 

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός-που δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη ή στο Κύπελλο Ελλάδος-έχει βατό πρόγραμμα (Ατρόμητο και Λεβαδειακό εντός, Δόξα και Λεβαδειακό εκτός, Skoda Ξάνθη εντός και Εργοτέλη εκτός κατά σειρά), μέχρι να έρθει ο δικός του… Γολγοθάς, με τους αγώνες απέναντι σε ΠΑΟΚ (εντός στις 26/2), ΑΕΚ (εκτός, στις 4/3) και τον Ολυμπιακό (εντός, στις 11/3).

Πάνοπλος…


Το παρήγορο για τον Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πως η ομάδα του φτάνει πάνοπλη σε αυτή τη σειρά δύσκολων αγώνων. Με εξαίρεση τον Λιούμπομιρ Φέισα, που θα χρειαστεί ακόμη λίγο καιρό για να επανέλθει, διαθέσιμοι είναι και πάλι οι Μάρκο Πάντελιτς, Βασίλης Τοροσίδης και Νταβίντ Φουστέρ, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, αλλά και οι Ράφικ Τζεμπούρ και Χοσέ Χολέμπας, που έκαναν πρόγραμμα συντήρησης χθες για να αποφορτιστούν.

* Στασιμότητα υπάρχει στο μεταγραφικό πεδίο. Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση τερματοφύλακα και μεσοαμυντικού, για να καλύψει τα κενά των Κοστάντσο και Γέστε. Ο δεύτερος επέστρεψε στα Εμιράτα και την Μπαντί Γιας, ενώ ο πρώτος αναμένεται από μέρα σε μέρα να αποδεσμευτεί.
















Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης