Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα για το «Dancing With The Stars»

'Τα πρώτα τηλεφωνήματα σε επώνυμους για το «Dancing With The Stars» έχουν αρχίσει να «πέφτουν», ενώ οι πληροφορίες λένε πως το σόου θα επιστρέψει στις οθόνες μας τον Μάρτιο, με παρουσιάστρια -φυσικά- την Ζέτα Μακρυπούλια και με την κριτική επιτροπή -πιθανότατα- να ανδροκρατείται.
Σπύρος Σούλης, Κώστας Κρομμύδας, Κατερίνα Καραβάτου και Έλενα Παπαβασιλείουείναι οι πρώτοι που βολιδοσκοπήθηκαν από τον ΑΝΤ1, όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού «People».

Πρόταση από πέρυσι έχει γίνει και στον Μάρκο Σεφερλή, με πηγή από το κανάλι να λέει πως εξακολουθεί να ισχύει αν και δεν έχει γίνει κάποια επικοινωνία. Ο ηθοποιός -μιλώντας στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου- δεν έκρυψε την επιθυμία του να πάρει μέρος στο σόου...

Όσο για την Δούκισσα Νομικού; Σύμφωνα με το περιοδικό, δεν θα είναι μεταξύ των χορευτών όπως έχει ακουστεί, αλλά αναμένεται να την δούμε στο green room, δεδομένης και της σχετικής εμπειρίας της στο ανάλογο πόστο του «Just The 2 Of Us».

Κι ενώ η θέση της οικοδέσποινας είναι «καπαρωμένη» από την Ζέτα Μακρυπούλια, οι θέσεις της κριτικής επιτροπής είναι με... ερωτηματικά. Όπως διαβάζουμε στα περιοδικά «People» και «Hello», μόνος σίγουρος είναι ο Γιάννης Λάτσιος.

Η Έρρικα Πρεζεράκου δεν αναμένεται να είναι στην επιτροπή, ο νικητής του προηγούμενου «Dancing» Αργύρης Αγγέλου δήλωσε πως δεν έχει γίνει κάποια σχετική επαφή, ενώ ο Αλέξης Κωστάλας ενδέχεται να έχει υποχρεώσεις με την ΕΡΤ και να μην μπορεί να πάρει μέρος!


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης