Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Μάθε τι Λένε τα Παπούτσια που Φοράς για Σένα!(ΓΥΝΑΙΚΑ)


ΤΕΣΤ | Μάθε τι Λένε τα Παπούτσια που Φοράς για Σένα!
Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, τα παπούτσια που φορά μια γυναίκα, δείχνουν την προσωπικότητά της. Αλήθεια ή ψέματα, δεν ξέρουμε να σου πούμε πραγματικά. 

Ωστόσο αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι λένε τα παπούτσια για την προσωπικότητά σου, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα παρακάτω!

Τα Τακούνια είναι το Όπλο σου

Εάν σου αρέσουν τα ψηλοτάκουνα, τότε μάλλον είσαι μια γυναίκα που θέλει την ένταση, τη ζωντάνια στη ζωή της και κυρίως την προσοχή! 



Η γυναίκα που φοράει τακούνια δείχνει μια δυναμική προσωπικότητα. Κάποιες φορές ίσως κακομαθημένη, ενώ πάντα θέλει να παίρνει αυτό που ζητά! 

Τα φλατς είναι η Άνεση 

Σου αρέσουν οι άνετες μπαλαρίνες και τα φλατς; Τότε μάλλον έχουμε να κάνουμε μιε μια γυναίκα γλυκιά και φιλική. Ίσως μέσα σου να νιώθεις ακόμα και λίγο παιδί. 



Οι γυναίκες που αγαπούν τα φλατς, είναι συνήθως διακριτικές, ενώ συχνά πρόκειται για τις πιο μεγάλες fashionistas! Τους αρέσουν να αγοράζουν καινούρια ρούχα, ενώ οι άντρες τις θεωρούν ως γυναίκες αρκετά ευαίσθητες. 

Biker lovers – Οι Βασίλισσες του Στυλ 

Οι γυναίκες που αγαπούν το biker στιλ στα παπούτσια τους θεωρούνται εγωκεντρικές. Δεν εμπιστεύονται εύκολα τους ανθρώπους και προτιμούν να τα κάνουν όλα μόνες τους. 



Έξυπνες και ευαίσθητες, ενδιαφέρονται πολύ για τις σχέσεις τους με τους άλλους, ενώ απεχθάνονται την αγένεια και τις ανάρμοστες συμπεριφορές. 

Sneakers για τις Αθλητικές 

Δημιουργικές και κοινωνικές, οι γυναίκες που λατρεύουν να φοράνε sneakers βαριούνται την καθημερινότητα και την ρουτίνα! 



Τους αρέσουν τα ταξίδια και να ζουν νέες εμπειρίες, ενώ έχουν την ανάγκη να βρίσκονται με κόσμο που αγαπούν και που τους σέβονται. 

Άνεση και Σεξαπίλ 

Σε αυτή τη κατηγορία ανήκεις εάν σου αρέσουν οι πλατφόρμες



Οι γυναίκες που αγαπούν τις πλατφόρμες είναι απλές, αλλά γεμάτες αυτοπεποίθηση. Ωστόσο όταν έρχεται η στιγμή να πάρουν μια σημαντική απόφαση, συχνά διστάζουν. 

Στις σχέσεις τους αναζητούν την εμπιστοσύνη και την σιγουριά.





















ladieswall

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης