Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Έκρυβε 52 κιλά χασίς!


Έκρυβε 52 κιλά χασίς!Συνελήφθη 24άχρονος έμπορος ναρκωτικών στη Λάρισα

Μεγάλη επιχείρηση «έστησαν» οι Αστυνομικές Αρχές Φλώρινας ώστε να συλλάβουν έναν εμπορο ναρκωτικών, ο οποίος όπως αποδείχτηκε είχε στην κατοχή του συνολικά 52 κιλά χασίς. Τον συνέλαβαν αρχικά στη Λάρισα ενώ κατείχε τέσσερα δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 6 κιλών και διακοσίων 272 γραμμαρίων, με σκοπό να τα πουλήσει.

Κατά τη διαδικασία της σύλληψης, ο 24χρονος αντιστάθηκε χρησιμοποιώντας βία και προσπάθησε ανεπιτυχώς να διαφύγει. Ωστόσο το μεγάλο λαβράκι για την αστυνομική ομάδα της Φλώρινας βγήκε κατά την προανάκριση του 24χρονου.

Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχε παρόμοιες παράνομες δραστηριότητες, αποκαλύπτοντας ότι μία πολύ μεγαλύτερη ποσότητα κάνναβης φυλάσσεται σε ειδική κρυψώνα, με σκοπό φυσικά την πώληση.

Κατόπιν τούτου οι αστυνομικοί πήγαν σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο ξυλείας που βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας – Θεσσαλονίκης, όπου βρήκαν ποσότητα ινδικής κάνναβης 45 κιλών και 972 γραμμαρίων.

Η μεγάλη αυτή ποσότητα που ήταν έτοιμη προς πώληση κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης