Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η Angelina Jolie ζει με 600 θερμίδες την ημέρα

Η Angelina Jolie ζει με 600 θερμίδες την ημέραΟι φήμες θέλουν την διάσημη ηθοποιό να μην βρίσκει χρόνο για φαγητό
μέσα στο φορτωμένο...πρόγραμμά της.Η Angelina Jolieήταν πάντα αδύνατη και με εκπληκτικές αναλογίες, τελευταία όμως φαίνεται όμως πως όσο μεγαλώνει η οικογένειά της, τόσο μικραίνει το βάρος του σώματός της.



Η διάσημη ηθοποιός και μητέρα έξι παιδιών επισκέφτηκε πρόσφατα το Βιετνάμ με την οικογένειά της, και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το ταξίδι έκαναν εμφανές πως η Jolie είναιπιο αδύνατη από ποτέ. Τα ρούχα που φορούσε δεν έσωζαν την κατάσταση, καθώς το φαρδύ κόκκινο φόρεμα που έδενε στη μέση αναδείκνυε τα κόκαλα στην σπονδυλική της στήλη και τα σκελετωμένα χέρια της, δίνοντας την εικόνα μιας Jolie που όσο πάει και... συρρικνώνεται.



Πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού αναφέρουν πως το βάρος της Jolie έχει φτάσει τα 44 κιλά1.76) και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως σπάνια τρώει ένα κανονικό πλήρες γεύμα, ενώ πολύ συχνά δεν θυμάται καν να φάει.



Σύμφωνα με το περιοδικό Gracia, η Angelina επιβιώνει με μόλις 600 θερμίδες κάθε μέρα, το ισοδύναμο δηλαδή δύο μπολ με γάλα και δημητριακά. Λέγεται πως ξεκινά τη μέρα της με μια κουταλιά από λάδι καρύδας και μια χούφτα δημητριακά και πως συνήθως ξεχνά να φάει κάτι άλλο μέσα στην ημέρα. Πολλές φορές παραλείπει το μεσημεριανό, τρώγοντας μερικά αμύγδαλα και λίγα gummy bearsενώ τρέχει από δουλειά σε δουλειά, ή πίνει κάποιο πρωτεϊνούχο ρόφημα που όμως σίγουρα δεν συγκρίνεται με ένα κανονικό γεύμα. Το βραδινό της θα είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ένα σκέτο, άπαχο φιλέτο με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.



Στο παρελθόν, και για την ακρίβεια πίσω στο 2007, η Angelina είχε βρεθεί πάλι σε παρόμοια κατάσταση, κάνοντας όλους να μιλούν για πιθανή νευρική ανορεξία, η ίδια όμως είχε δηλώσει πως ήταν βαθιά επηρεασμένη από τον πρόσφατο, τότε, θάνατο της μητέρας της και περνούσε μια δύσκολη περίοδο.



«Πάντα ήμουν αδύνατη, και φέτος έχασα την μητέρα μου και πέρασα από πολλές δύσκολες καταστάσεις. Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται πως δείχνω έτσι επειδή περνάω μια δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, αντίθετα πιστεύουν πως είμαι έτσι επειδή θέλω να μου κάνουν τα skinny jeans» είχε πει τότε η Angelina.



Ωστόσο, η τωρινή της εμφάνιση, σύμφωνα με τις πηγές, δεν έχει να κάνει με κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά με το γεγονός πως ζει σε ξέφρενους ρυθμούς. Το να έχεις να φέρεις βόλτα έξι παιδιά, μια Χολιγουντιανή καριέρα, συνεχή ταξίδια από τη μία άκρη του κόσμου στην άλλη και ταυτόχρονα να προσπαθείς να κρατάς θερμή τη σχέση με τον σύντροφό στου, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι ο Brad Pitt, δεν είναι και εύκολη υπόθεση.



Οι πηγές θέλουν την Jolie να προσπαθεί σκληρά για να μην χάσει άλλο βάρος αλλά το άγχος και το φορτωμένο της πρόγραμμα δεν βοηθούν ιδιαίτερα σε αυτό, κάνοντας συγγενείς και φίλους της ηθοποιού να ανησυχούν για την μέρα που θα καταρρεύσει από την εξάντληση.
 (αρκετά πιο κάτω από το κανονικό για το ύψος της,



queen.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης