Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πέρασαν Τον Όγκο Για… Εγκυμοσύνη

Μία 16χρονη κοπέλα δεν ένιωσε ιδιαίτερα όμορφα, όταν ένας παθολόγος την ενημέρωσε πως ίσως ήταν έγκυος. Βέβαια, τα νέα που ακολούθησαν ήταν… ακόμα χειρότερα, αφού το “μωρό” ήταν στην πραγματικότητα ένας τεράστιος όγκος στις ωοθήκες.

Η Phoebe Quatre-Morgan από το Μπόλτον της Αγγλίας επισκέφτηκε τον γιατρό της, όταν επέστρεψε από μία εκδρομή με το στομάχι της να είναι πρησμένο και χωρίς να έχει όρεξη για φαγητό.
Αρχικά, ο γιατρός διέγνωσε την κοπέλα με δυσκοιλιότητα και της έδωσε την ανάλογη φαρμακευτική αγωγή, αλλά όταν τα συμπτώματά επιδεινώθηκαν ο παθολόγος ανακοίνωσε μπροστά στην μητέρα της το ενδεχόμενο να είναι έγκυος.
Το κορίτσι απέρριψε αμέσως την πιθανότητα της εγκυμοσύνης και επισκέφτηκε μία άλλη κλινική, όπου ύστερα από έναν υπέρηχο, ανακάλυψε ότι είχε όγκο στις ωοθήκες.
Τότε, η έφηβη Phoebe υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος, ενώ ακολούθησαν τρεις μήνες έντονης χημειοθεραπείας. Όμως, ο καρκίνος δεν εξαλείφθηκε, με αποτέλεσμα η μικρή να υποβληθεί σε επέμβαση υστερεκτομής και 6 ακόμη μήνες χημειοθεραπείας.
Σήμερα, η ασθένεια αποτελεί πια παρελθόν, όμως όχι και οι τρομερές συνέπειές της, αφού η Phoebe δεν θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ στην ζωή της παιδιά.
“Ήταν δύσκολο να το συνειδητοποιήσω, όταν μου είπαν ότι δεν θα μπορώ ποτέ να αποκτήσω τα δικά μου παιδιά. Πάντα με φανταζόμουν να κάνω οικογένεια, αλλά ο καρκίνος μου στέρησε αυτή την επιλογή”, είπε το κορίτσι, που όμως αντιμετώπισε αυτό που της συνέβη με απίστευτη δύναμη και θάρρος.






Πηγή: news247.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης