Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ινδή η πιο κοντή γυναίκα στο κόσμο

Ινδή  η πιο κοντή γυναίκα στο κόσμο
Η μικροσκοπική Jyoti Amge εκπληρώνει τη μεγαλύτερη φιλοδοξία της σήμερα, καθώς, ενώ συμπληρώνει τον 18ο χρόνο ζωής της, ανακηρύσσεται η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο.


Με ύψος μόλις 60 εκατοστών ανυπομονεί για την επιβεβαίωση ώστε να πάρει τον τίτλο από την Αμερικανίδα Bridgette Jordan.  Η Jyoti ανέφερε: «Είναι το όνειρό μου για πολλά χρόνια να αναγνωριστώ ως η πιο κοντή γυναίκα. Τώρα είμαι γυναίκα και δεν χρειάζεται να περιμένω περισσότερο». Η κοπέλα από τη Ναγκπούρ της Ινδίας σταμάτησε να ψηλώνει από τον πρώτο χρόνο ζωής της, έχοντας μια μορφή νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία. Τα προβλήματα ανάπτυξης της προκάλεσαν ευαίσθητα κόκαλα ώστε να χρειάζεται φροντίδα για το υπόλοιπο της ζωής της.
Ωστόσο, αυτή η πάθηση δεν την έκανε να εγκαταλείψει τα όνειρά της και τώρα θα πρωταγωνιστήσει σε δύο ταινίες Bollywood: «Θέλω να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους» λέει και επιμένει ότι δεν θέλει να της φέρονται σαν κάτι διαφορετικό, άλλωστε όπως δηλώνει και η ίδια της αρέσει ό,τι σε κάθε κοπέλα, να φτιάχνει το μακιγιάζ της και να πηγαίνει για ψώνια με τις φίλες της.











ΠΗΓΗ:THE SUN


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης