Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Της Φυλακής Τα Σίδερα Είναι Για Τους Celebrity

Οι επιφανείς άντρες και γυναίκες της βιομηχανίας του θεάματος μπορεί στα μάτια των θαυμαστών τους να είναι τέλειοι και αλάνθαστοι, αλλά… στο αμερόληπτο μάτι του νόμου τα παραπτώματα, τα πταίσματα και όλες οι άλλες παρανομίες που επιδίδονται είναι εμφανείς και τιμωρούνται.

Πριν πάνε στα δικαστήρια όλοι περνάνε από το αυτόφωρο για μία μικρή ανάκριση και μία φωτογραφία ονείδους, γνωστή και ως mugshot. Χωρίς μακιγιάζ και κομμωτή, οι φωτογραφίες αυτές φανερώνουν τη ντροπή που νιώθει κάθε celebrity που μόλις έχει συλληφθεί και αποτελούν για τις μελλοντικές γενεές μία παρακαταθήκη για κουτσομπολιό.
Από τη Lindsay Lohan και την Paris Hilton που έχουν συλληφθεί για υποτιθέμενη κατοχή ναρκωτικών μέχρι τον Hugh Grant που έχει πιαστεί επ’αυτοφώρω να «ψωνίζει» στους δρόμους του Berveley Hills και τον Chace Crawford του Gossip Girl που οδηγούσε μεθυσμένος, η λίστα με τους διάσημους που έχουν ποζάρει για το διάσημο φωτογραφικό φακό της αστυνομίας είναι ατελείωτη. Δείτε τις φωτογραφίες και θα εκπλαγείτε από με ονόματα που έχουν περάσει από το αυτόφωρο, όπως αυτό του Bill Gates και του Larry King.







Πηγή:kamikazi.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης