Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Μακαρονια βιδες με λαχανικα

για ολα τα γουστα!
για 4 άτομα...

















Υλικά:

500γρ. μακαρόνια βίδες
2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη (νηστίσιμη)
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι, αποξηραμένο
500γρ. κατεψυγμένα ανάμικτα λαχανικά (π.χ. μπρόκολο, καρότα, κ.α.)
2 μέτρια κόκκινα κρεμμύδια σε χοντρές φέττες

Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τα μακαρονια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για αλ τέντε. Μόλις είναι έτοιμα τα μακαρόνια στραγγίζουμε και τοποθετούμε κάτω από τρεχούμενο νερό για να σταματήσει το ψήσιμο.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια με το σκόρδο και το θυμάρι. Τσιγαρίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για ένα λεπτό ανακατεύοντας και όσο είναι ακόμα ζωντανό το κρεμμύδι προσθέτουμε τα λαχανικά όπως είναι κατεψυγμένα. Σκεπάζουμε το τηγάνι και αφήνουμε τα λαχανικά να μαλακώσουν για 6-8 λεπτά (προσέξτε να μην τα παραψήσετε αφού πρέπει να είναι ζωντανά τα λαχανικά). Ανακατεύουμε κατά διαστήματα τα λαχανικά με απαλές κινήσεις για να μην λιώσουν.
Προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια στο τηγάνι με τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσουν τα μακαρόνια ανακατεύοντας κατά διαστήματα.









xs-recipes

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης