Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ολυμπιακός για Μπάικοβιτς!


Ο 26χρονος Μαυροβούνιος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την ομάδα του Βελιγραδίου

Ολυμπιακός για Μπάικοβιτς!Για την απόκτηση του τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, Μπόμπαν Μπάικοβιτς, ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportski Zurnal». Ο 26χρονος Μαυροβούνιος άσος μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την ομάδα του Βελιγραδίου, ακόμη δεν του έχει προταθεί ανανέωση, αλλά τα σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν πως θα του γίνει πρόταση για τριετή συνεργασία.

«Ο Μπάικοβιτς δεν έχει τεθεί προς πώληση από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αν έρθει μία καλή πρόταση είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει. Ή δεν αποκλείεται να συμφωνήσει ο Ολυμπιακός από τώρα μαζί του για να τον πάρει ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι. Όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Μπάικοβιτς (γεννημένος στις 15/3/1986, ύψος 1,88μ.) έχει φέτος 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον Ερυθρό Αστέρα Ανήκει από το 2003 στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά μετά από διαδοχικούς δανεισμούς σε άλλες ομάδες της χώρας έχει καθιερωθεί τον τελευταίο χρόνο.

Σημειώνεται πως οι σχέσεις του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα είναι εξαιρετικές, σε επίπεδο διοικήσεων και οπαδών. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, πάντως, θα κινηθούν για την απόκτηση γκολκίπερ μόνο αν αποδεσμευτεί ο Φράνκο Κοστάντσο. 







Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης