Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος θα είναι ο επενδυτής στην ΑΕΚ;


Σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για ισραηλινής καταγωγής

Ποιος θα είναι ο επενδυτής στην ΑΕΚ;Τη στιγμή που οι εξελίξεις για την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΑΕΚ κινούνται με ρυθμούς… χελώνας, το παιχνίδι «μάντεψε ποιος» για την ταυτότητα και τη χώρα προέλευσης του υποψηφίου επενδυτή συνεχίζονται.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Κιτρινόμαυρης Ώρας των εργαζομένων», ο ενδιαφερόμενος είναι ισραηλινής καταγωγής και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, εξ ου και το ζωηρό ενδιαφέρον που έχει επιδείξει-όπως ανέφερε ο εκπρόσωπός του Γιάννης Βλάχος-για το γήπεδο της «Ένωσης». Η εφημερίδα αναφέρει πως η κατασκευαστική του εταιρεία έχει συμμετοχή σε μεγάλα πρότζεκτ στην Αμερική και την Ευρώπη, ενώ ο ίδιος έχει στενή σχέση/συνεργασία με τον επιχειρηματικό κόσμο της Ελλάδας.

Στο μεταξύ, οι επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με την πλευρά των συνεργατών του υποψηφίου επενδυτή συνεχίζεται με ανταλλαγή e-mail κι ακόμη δεν έχει αρχίσει ο έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές, παρότι σήμερα συμπληρώνονται δέκα ημέρες από τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ και την προθεσμία 45 ημερών που άρχισε να μετρά από τότε αντίστροφα. Από τη διοίκηση της ΑΕΚ εκφράζεται αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και πως τις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί ένα προσύμφωνο συνεργασίας που θα ορίζει τις εκατέρωθεν υποχρεώσεις και προϋποθέσεις για να γίνει το deal. Την ίδια ώρα, το έμβασμα του Νίκου Νοτιά ακόμη… αναμένεται και η υπομονή των ποδοσφαιριστών στερεύει.








Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης