Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κρατούμενος με προφίλ στο Facebook


Ανέβασε φωτογραφίες από το κελί του

Κρατούμενος με προφίλ στο Facebook«Είμαι διακοπές. Η αυτού μεγαλειότης έχει φροντίσει για τη διαμονή μας σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Το camphill είναι 5 αστέρων, μόνο που δεν έχει ασύρματο δίκτυο». Η περιγραφή θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Καθώς την παραπάνω κριτική δε θα τη βρείτε, όσο κι ψάξετε, στο TripAdvisor.

Πρόκειται για το σχόλιο του 26χρονου Adam Ghali, ενός κρατουμένου στη φυλακή Camp Hill, που βρίσκεται στο νησί Isle of Wight, στη σελίδα του στο Facebook.



Ο νεαρός κρατούμενος αποφάσισε να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες από το κελί του και τις συνθήκες κράτησης στη φυλακή, εκφράζοντας παράπονα για την έλλειψη ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Το γεγονός όμως ότι κατάφερε να ανανεώσει τη σελίδα του, ενώ απαγορεύεται η χρήση συσκευών στη φυλακή, έχει προκαλέσει εντύπωση και μάλλον ο Ghali δε θα χαρεί και ιδιαίτερα όταν μάθει ότι μια βρετανική εφημερίδα έχει ήδη επικοινωνήσει με τη διεύθυνση της φυλακής, ρωτώντας σχετικά με το περιστατικό.



«Οι κρατούμενοι δεν έχουν καμία πρόσβαση στο ίντερνετ και δεν μπορούν να ανανεώνουν το προφίλ τους στο Facebook. Αν στην κατοχή κάποιου βρεθεί παράνομο κινητό τηλέφωνο ή οποιοδήποτε άλλο λαθραίο αντικείμενο, αυτό θα έχει συνέπειες» είπε ο εκπρόσωπος της φυλακής.





newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης