Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Η Vogue προτείνει τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώρα

Η Vogue προτείνει τα χειρότερα χριστουγεννιάτικα δώραΌταν η μόδα συνάντησε την κακογουστιά.Η ιστοσελίδα της Vogue ανακοίνωσε για άλλη μία χρονιά τον κατάλογο με τα πιο ωραία δώρα για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές προσφέροντας μία ποικιλία από σαράντα οκτώ επιλογές.
Μπορεί η «βίβλος της μόδας» να θεώρησε τα εν λόγω αντικείμενα άξια λατρείας, αλλά εμείς δε μπορέσαμε παρά να απορήσουμε καθώς πρόκειται για αγορές που ξεπερνούν κατά πολύ το βασικό μισθό, ενώ σε γούστο ανταγωνίζονται τα ροζ μπιμπελό της Barbara Cartland και τα αξεσουάρ της Lady Gaga. Διαβάστε παρακάτω με λεπτομέρειες ένα ενδεικτικό κομμάτι της λίστας και μη ζηλέψετε ούτε κατά διάνοια.
Επιτραπέζιο ρολόι από τον οίκο Cartier αξίας $2,400. Μήπως αντί να σας ξυπνάει το πρωί θα ταίριαζε καλύτερα μέσα σε μία θυρίδα; Σκεφτείτε να περάσει από δίπλα η γάτα σας και να το ρίξει; Εμείς πάντως θα σας προτείναμε ένα απλό κλασικό ξυπνητήρι που να μπορείτε να το κλωτσάτε αν χρειαστεί κάθε φορά που σας χαλάει τον ύπνο.

Νερό Bvlgari Pellegrino, αξίας $8. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα πού απευθύνεται το νερό αυτό, αλλά θα επιμείνουμε στην απλή λύση του νερού βρύσης. Ίσως τα πιο άσκοπα ξοδεμένα $8 της ζωής σας.
Ένα κέρατο δεν κόστισε ποτέ τόσο πολύ. Ο λόγος για τη λευκόχρυση καρφίτσα με τον τάρανδο του James de Givenchy για τον οίκο Taffin. Πώς σας φαίνεται το ποσό των $145,000 για μερικά διαμάντια και πολύτιμους λίθους;

Κυριολεκτικά γυαλιά από ατόφιο χρυσάφι. Ο οίκος Ian Lawrence Campbell Igor & vintage δημιούργησε ένα ζευγάρι από χρυσό 24k στην καθόλου φιλική τιμή των $500. Καλύτερα χωρίς γυαλιά αν είναι να τα πληρώσουμε χρυσά.

Ένα αρκουδάκι από κασμίρ στην τιμή των $195. Θα το βρείτε στο πολυκατάστημα Bergdorf Goodman της Νέας Υόρκης αλλά δε θα κάνει κανένα παιδάκι να παίξει με μεγαλύτερη χαρά από ότι τα κλασικά λούτρινα αρκουδάκια της νιότης μας.
Μία τσάντα από την Clara Kasavina Peter γεμάτη κρύσταλλα και ημιπολύτιμες πέτρες που θα σας κάνει το επίκεντρο συζήτησης από όπου κι αν περάσετε. Γιατί να δώσετε $1,750 για τo πιο κιτς βραδινό αξεσουάρ του Χειμώνα;





queen.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης