Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ....ΠΑΕΙ ΓΙΑ OSCAR ! ! ! - VIDEO

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ!

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !
Στη γειτονική Ιταλία η Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Έλσα Φορνέρο ανακοίνωνε μέτρα λιτότητας και σωτηρίας των Ιταλών ....... ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ !!!!!!! 

"Σε κλάματα ξέσπασε η ΔΕΙΛΗ , ΡΙΨΑΣΠΙΣ και ύποπτη προδοτικών ενεργειών (λόγω των θεατρινίστικων καμωμάτων της) η Ιταλίδα υπουργός , όταν άρχισε να......
μιλά για τις -τάχα - θυσίες του λαού και ειδικά των συνταξιούχων....

"Λυπάμαι. Οι άνθρωποι που εργάζονται δεν έχουν άλλα χρήματα να δώσουν. Ως αποτέλεσμα, το όριο συνταξιοδότησης αυξάνεται για τις γυναίκες στα 62 χρόνια και για τους άνδρες στα 65. Επίσης, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σας δίνουμε κάθε χρόνο αυξήσεις στο ύψος του πληθωρισμού", ήταν τα λόγια της πριν (αρχίσει το show) ξεσπάσει σε κλάματα, η υπουργός Εργασίας της Ιταλίας Έλσα Φορνέρο.
Τα λόγια της υπουργού έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου τη στιγμή που ανακοίνωνε πως τον επόμενο χρόνο θα "παγώσουν" οι συντάξεις, στο πλαίσιο των μέτρων ύψους 24 δις, που λαμβάνει η κυβέρνηση Μόντι στην Ιταλία."

Η αποθέωση της ξευτίλας ήτα το γεγονός ότι δίπλα στην "υπουργό" βρισκόταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Ιταλικής Σωτήριας(;) Κυβερνήσεως , ο Μόντι.
Την κοιτά με κατανόηση(;) , συμφωνόντας(;) ή με έκπληξη ; Ποιος ξέρει ;
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ , ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΦΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΟ ΛΟΓΩ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.....

ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΣΤΙΒΑΡΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΨΥΧΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣΑΝΕ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ!
ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ Η ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ !

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ (ΠΑΕΙ ΓΙΑ OSCAR , ΠΑΝΤΩΣ)




ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ......







ksipnistere

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης