Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 φλιτζάνι τσαγιού σόγια σώς
Από 1 λεμόνι τον χυμό
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο
Από 1 λεμόνι τον χυμό
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο
3 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 φλιτζανάκι καφέ ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200. Στη συνέχεια βάζετε τα φιλέτα σε ξύλο κοπής, τα κόβετε προσεκτικά στη μέση τα φιλέτα και αλατοπιπερώνετε.
Ταυτόχρονα αναμιγνύετε τη μουστάρδα με το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το λάδι, το χυμό λεμονιού, λίγο νερό και το θυμάρι και περιχύνετε τα κομμάτια κοτόπουλου.
Ταυτόχρονα αναμιγνύετε τη μουστάρδα με το μέλι, τη σάλτσα σόγιας, το λάδι, το χυμό λεμονιού, λίγο νερό και το θυμάρι και περιχύνετε τα κομμάτια κοτόπουλου.
Τα γυρίζετε για να πάει το μείγμα παντού και τα ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο για 40 λεπτά.
Αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και ψήνετε το κοτόπουλο για άλλα 10 λεπτά ξεσκέπαστο για να κάνει κρούστα.
Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά