Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

VIDEO-Συγκινητικό: Ενας γάμος…σε κηδεία

Ο χρόνος δεν κυλάει πίσω…Τα όνειρα μένουν ανεκπλήρωτα και οι υποσχέσεις χάνονται… Φθάνει μια στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα. Να τα γκρεμίσει…. Και τότε… προβάλλει το  λάθος! Η αναβολή για πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα … Γιατί το σήμερα γίνεται χθες και δυστυχώς μερικές φορές το σήμερα δεν γίνεται αύριο.

«Να θυμάστε η ζωή είναι μικρή» έγραψε στο status του ο τηλεοπτικός παραγωγός Chadi Deffy που βίωσε μια δραματική εμπειρία. Όλα άλλαξαν στις 3 Ιανουαρίου, όταν η αγαπημένη μου σκοτώθηκε σε τροχαίο. Τότε γκρεμίστηκαν τα όνειρα, οι ελπίδες και τα κοινά τους σχέδια για το μέλλον.  Εκείνος όμως  θέλησε έστω κι αργά να εκπληρώσει μια υπόσχεση που είχε δώσει στην 29χρονη σύντροφό του. Να την παντρευτεί…
Φόρεσε μαύρο κοστούμι, ψηλό καπέλο και μαύρα γυαλιά και πήγε να την συναντήσει για τελευταία φορά… Εκείνη ήταν ντυμένη στα λευκά , ξαπλωμένη στο φέρετρο…. Και λίγο πριν την σκεπάσει το χώμα, παίρνει το χέρι της στο δικό του και της περνάει μια βέρα.
Δέκα χρόνια μαζί συζητούσαν για αυτή τη ημέρα μόνο που την φαντάζονταν διαφορετική.  Ο τηλεοπτικός παραγωγός δεν είχε καν σκεφτεί μια «τελετή» γάμου κατά την διάρκεια μιας τελετής κηδείας… Κι όμως  έγινε. Όχι στην μικρή η στη μεγάλη οθόνη, αλλά και στη μακρινή Ταυλάνδη.
Αργότερα γύρισε στο σπίτι του, άνοιξε τον υπολογιστή του και  έγραψε στο status του στο  Facebook  «Στα μάτια σας, η κίνηση αυτή  μπορεί να ερμηνεύεται ως μια μεγάλη αγάπη.  Σε εμένα όμως θα μου θυμίζει το λάθος μου…  Ο  χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Τίποτα δεν μπορεί να  διορθωθεί.  Να θυμάστε, η ζωή είναι μικρή. »
«Κάνε ό, τι επιθυμείτε, προσέχετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, είτε είναι οι γονείς σας, είτε  τα αδέλφια σας. Να τους δείχνετε την αγάπη σας γιατί μπορεί να μη σας δοθεί ξανά η  ευκαιρία».
Η εν λόγω ιστορία έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω facebook και έχει συγκινήσει όλο τον πλανήτη.  Γιατί πραγματικά η ζωή είναι  μικρή…

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης