Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Έβγαλε τα μάτια του με τα χέρια του

Σε εκκλησία της Ιταλίας, ένας πιστός έβγαλε τα μάτια του. Ισχυρίστηκε ότι του το υπαγόρευσαν φωνές.
Οι φωνές τον οδήγησαν να βγάλει τα μάτια του. Ο Aldo Bianchini, 46 ετών σηκώθηκε από το στασίδι της εκκλησίας και ήρεμα....

έβγαλε κυριολεκτικά τα μάτια του. Το περιστατικό ανέφερε στην εφημερίδα Sun ο αποσβολωμένος ιερέας, Lorenzo Tanganelli που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Η λειτουργία σταμάτησε αμέσως και ο ιερέας φώναξε για βοήθεια. Ο Bianchini ύστερα από την ανήκουστη πράξη του κατέρρευσε μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η μητέρα του προσπαθούσε να τον συνεφέρει.



Δυστυχώς, οι χειρουργοί δεν κατάφεραν να σώσουν την όρασή του. Ο γιατρός Gino Barbacci είπε σχετικά: "Χρειάζεται υπεράνθρωπη δύναμη, για να κάνεις κάτι τέτοιο."

Ο Βρετανός Aldo όπως φαίνεται είχε κάποια συγγένεια με την Ζαν-ντ-Αρκ.Ο άντρας δήλωσε στους γιατρούς στο Viareggio της Ιταλίας, ότι "άκουσε φωνές" που του έλεγαν να βγάλει τα μάτια του.

Σχετικό κομμάτι στην Βίβλο αναφέρει πως αν το δεξί μάτι σου είναι ικανό να σε οδηγήσει στην αμαρτία, τότε πρέπει να το βγάλεις, για να μην νοσήσει το υπόλοιπο σώμα. Και ο Θεός μαζί μας...

























news247.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης