Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΜΥΣΤΗΡΙΟ : Το νησί με τις..."κούκλες"


Ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός είναι το «La Isla de la Munecas», που στα ισπανικά σημαίνει «το νησί με τις κούκλες». Σε αυτό το νησί με τις κούκλες, όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό που συναντάει ο επισκέπτης, είναι εντελώς διαφορετικό από την εικόνα που θα είχε σχηματίσει ακούγοντας το όνομα του νησιού.
Η πραγματικότητα θα τον φέρει αντιμέτωπο με...
χιλιάδες άσχημες και χαλασμένες κούκλες που κρέμονται στα δέντρα του νησιού και μοιάζουν σαν να έχουν βασανιστεί.
Ο Don Julian Santana, ένας ερημίτης που παραιτήθηκε από τον κόσμο και εγκατέλειψε την οικογένειά του για να κατοικήσει στο νησί αυτό, αφιερώνοντας τα τελευταία πενήντα χρόνια της ζωής του για να δημιουργήσει το «La Isla de la Munecas».
Πιστεύεται ότι το έκανε αυτό για να ευχαριστήσει το πνεύμα ενός μικρού κοριτσιού που είχε πνιγεί στο κανάλι. Βέβαια, μπορεί απλά να μην του άρεσαν οι επισκέψεις και αυτόν ήταν ένας τρόπος για να τους κρατήσει μακριά. Όποιος κι να είναι ο λόγος, κατάφερε να μετατρέψει αυτό το νησί σε ένα παράξενο, τρομακτικό μέρος όπου κρεμασμένες κούκλες, στοιχειώνουν την κάθε σας κίνηση...
Ο Don Julian έβρισκε τις παλιές κούκλες είτε από τη χωματερή ή αγοράζοντας τες με αντάλλαγμα ντόπια φρούτα και λαχανικά που παρήγαγε ο ίδιος. Δυστυχώς, το 2001 ο Don Julian βρέθηκε πνιγμένος στο κανάλι που περιβάλλει το σπίτι του και έτσι η παράξενη συλλογή του, κατέληξε να γίνει μια από τις πιο παράξενες ατραξιόν της περιοχής και όχι μόνο.








Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης