Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τα 10 πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο (pics)

......................




1. California’s Madonna Inn, ΗΠΑ

Το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια με εκκεντρικό σχεδιασμό και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το επισκεφθείτε θα σας μείνει αξέχαστο. Μεταξύ άλλων, υπάρχει το δωμάτιο “Yahoo” το οποίο περιέχει ένα κρεβάτι που μοιάζει με βαγόνι άλλα και κόρνες που κρέμονται από το ταβάνι. Επίσης το δωμάτιο “Rock Bottom”, όπου το κρεβάτι μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε κάποια σπηλιά.




2. Galactic Suite Space Resort, Βαρκελώνη

Το «ξενοδοχείο» αυτό πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στα μέσα του 2012. Οι πελάτες του θα χρεώνονται με το αστρονομικό ποσό των 4.4 εκατομμυρίων δολαρίων για 3 διανυκτερεύσεις στο πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα. Επίσης πριν από τη διαμονή οι επισκέπτες θα είναι αναγκασμένοι να περάσουν 8 εβδομάδες εκπαίδευσης.



3. Goldfish Hotel στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Το ξενοδοχείο αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα για εσάς, άλλα για τα χρυσόψαρά σας. Βρίσκεται στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ και είναι το πρώτο ξενοδοχείο για χρυσόψαρα στον κόσμο.



4. Everland Hotel, Παρίσι

To ξενοδοχείο αυτό έχει μόνο ένα δωμάτιο, ένα σαλόνι και τουαλέτα. Όλα τα πράγματα σε αυτό το ξενοδοχείο βασίζονται στη φιλοσοφία του "ενός". Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση μόνο για μία μέρα, το μίνι μπαρ είναι πλήρως εξοπλισμένο και συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, και το πρωινό σερβίρεται στην πόρτα.



5. Gamirasu Cave Hotel, Τουρκία

Μερικοί άνθρωποι πληρώνουν για να κοιμούνται μέσα σε μια σπηλιά. Το ξενοδοχείο Cave Gamirasu στην Τουρκία είναι ένα τέτοιο μέρος. Το σπήλαιο ήταν ένα βυζαντινό μοναστηριακό καταφύγιο και χρονολογείται περίπου στον 11ο αιώνα μ.Χ. Το ξενοδοχείο δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες  να κοιμηθούν, στο ίδιο μέρος που συνήθιζαν να κοιμούνται οι μοναχοί πολλά χρόνια πριν.




6. The Capsule Inn, Ιαπωνία

Το Capsule Inn στην Ιαπωνία είναι ίσως το μικρότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, που σου δίνει τη δυνατότητα να διανυκτερεύσεις οικονομικά.



7. Utter Inn Stockholm, Σουηδία

Το ξενοδοχείο Utter Inn είναι ένα από τα δημιουργήματα του Mikael Genberg στο απαράμιλλο στιλ του. Το Utter Inn είναι ένα υποβρύχιο πλωτό ξενοδοχείο με ένα τυπικό σουηδικό κόκκινο σπίτι ως το κομμάτι που βρίσκεται στην επιφάνεια και ένα ενυδρείο για κρεβατοκάμαρα. Οι επισκέπτες μεταφέρονται με  βάρκα προς το ξενοδοχείο, τους δίνονται οδηγίες και στη συνέχεια διαμένουν μόνοι τους. Εάν επιλέξουν το δωμάτιο deluxe, στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ένα δείπνο που παραδίδεται με το πλοίο.




8. Giraffe Manor, Νότια Αφρική

Το Giraffe Manor είναι ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο διάσημο για τις καμηλοπαρδάλεις που διαμένουν στο χώρο μαζί με τους πελάτες. Ναι καλά διαβάσατε, οι καμηλοπαρδάλεις δεν βρίσκονται απλά στο ξενοδοχείο ως ατραξιόν, άλλα τρώνε και φαγητό μαζί με τους πελάτες.



9. Mardan Palace Hotel, Τουρκία

Τι κάνει το Mardan Palace Hotel ξεχωριστό και άξιο να συμπεριληφθεί στη λίστα μας; Μα φυσικά το κόστος κατασκευής του το οποίο ξεπέρασε τα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Στα εγκαίνιά του παρευρέθηκαν και αρκετοί celebrities του Χόλιγουντ συμπεριλαμβανομένων των Mariah Carey, Sharon Stone, Richard Gere και Paris Hilton. Μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο αυτό μπορεί να κοστίσει μέχρι και 18.000 δολάρια.



10. Das Park Hotel, Linz, Αυστρία

To Das Parkhotel είναι κατασκευασμένο από μεταχειρισμένους σωλήνες αποχέτευσης. Η εξωτερική απλότητα έρχεται σε αντίθεση με την ιδιαίτερη πολυτέλεια που διακατέχει το εσωτερικό του ξενοδοχείου. Παρέχει άνετα διπλά κρεβάτια, χώρο αποθήκευσης, φωτιστικά, μάλλινες κουβέρτες άλλα και sleeping bags για τους πελάτες. Ωστόσο οι άλλες υπηρεσίες (Τουαλέτες, μπάνια, μίνι μπαρ) είναι κοινές.

















to-gamato.blogspot.com

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης