Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Τα 9 χειρότερα αγόρια για σχέση!


Αν γνωρίσετε κάποιον από αυτούς τους 9 της λίστας καλύτερα να προσποιηθείτε πονοκέφαλο και να την κάνετε για σπίτι..


 
Jebidiah James Stipe: Παρίστανε την πρώην κοπέλα του στο διαδίκτυο προσελκύοντας κάποιον να πραγματοποιήσει την βίαιη σεξουαλική του φαντασίωση.

Jebidiah James Stipe


Η διαφήμιση εμφανίστηκε στο Graigslist, ένα ένθετο με μικρές αγγελίες, τον Δεκέμβριο του 2009. Η αγγελία έλεγε: «Χρειάζομαι ένα πραγματικά επιθετικό άντρα που να μην δείχνει οίκτο στις γυναίκες. Ο υποτιθέμενος συντάκτης της αγγελίας ήταν κάποια γυναίκα με το παρατσούκλι
Casper της οποίας δημοσιεύτηκε και φωτογραφία. Μια εβδομάδα αργότερα ένας άνδρας αποδέχτηκε την προσφορά παραβιάζοντας το σπίτι της γυναίκας, δένοντας την και βιάζοντας την υπό την απειλή μαχαιριού.
Πριν συμβεί αυτό η κοπέλα είχε δει την αγγελία και είχε ειδοποιήσει το Graiglist το όποιο και την κατέβασε. Το κακό όμως είχε γίνει.. Ο Oliver McDowell, 26 ετών, είχε ήδη δει την αγγελία. Τελικά και ο ηθικός αυτουργός  Jebidiah James Stipe αλλά και ο βιαστής Oliver McDowell κατέληξαν στην φυλακή.



David Simmons: Ο άνδρας που έστειλε γυμνές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του, στους γονείς της αντί για κάρτα Χριστουγέννων.

 David Simmons

O 57χρονος David Simmons από το Murfreesboro έβγαζε φωτογραφίες την πρώην κοπέλα του την ώρα της ερωτικής τους πράξης, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει. Μετά από έναν άσχημο χωρισμό ο Simmons έστειλε τις φωτογραφίες στην πρώην κοπέλα του αντί για κάρτα Χριστουγέννων. Δυστυχώς τον φάκελο δεν τον άνοιξε η πρώην του αλλά μέλη της οικογένειας της. Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών.



Michael Vinson: Λήστεψε την έγκυος φίλη του για να αγοράσει μπύρες

Michael Vinson

Η κοπέλα του ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να γεννήσει και του ζήτησε να την πάει στο νοσοκομείο. Αντί να το κάνει όμως ο Vinson, την χτύπησε δύο φορές στο κεφάλι, την απείλησε με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει και της απέσπασε χρήμματα για να αγοράσει μπύρες. Όταν αυτή προσπάθησε να καλέσει ασθενοφόρο αυτός της έκλεισε το τηλέφωνο. Τελικά ήταν λάθος συναγερμός, η κοπέλα δεν γέννησε εκείνη την μέρα αλλά αυτό καθόλου δεν δικαιολογεί την πράξη του Vinson.



Jacoby Smith: Χτύπησε την χωρίς χέρια φίλη του και ισχυρίστηκε πως βρισκόταν σε «αυτοάμυνα»

Jacoby Smith

Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα στον κόσμο που θα σου εξασφαλίσουν σίγουρο εισιτήριο για την κόλαση. Το να χτυπήσεις την ανάπηρη φίλη σου επειδή σου μπλοκάρει την θέα προς την τηλεόραση είναι ένα από αυτά.
Την χτύπησε 10 φορές στο πρόσωπο για να την μάθει να μην περνάει το αναπηρικό καροτσάκι της μπροστά από την τηλεόραση την ώρα που αυτός παρακολουθεί. Για να δικαιολογηθεί στην αστυνομία ισχυρίστηκε ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα και ότι η φίλη του, Tiesha Bell, τον απατούσε.



Duane Lang: Παρουσίασε στην φίλη του ψεύτικο αρνητικό τεστ HIV για να την ρίξει στο κρεβάτι

Duane Lang

Ο άνδρας από το Queens των ΗΠΑ ενώ ήξερε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV (Aids) θέλησε να κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις με την φίλη του. Εκείνη του ζήτησε να κάνει τεστ για το Aids στο νοσοκομείο της περιοχής έτσι ώστε να δώσει την έγκριση της. Ο Duane Lang τότε πλαστογράφησε ένα χαρτί του νοσοκομείου Center of Queens County που τον έδειχνε αρνητικό στον ιό. Τελικά ο Lang ήταν θετικός στον ιό και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 ετών.



Santiago Martinez: Δολοφόνησε τη φίλη του γιατί αρνήθηκε  να τον βοηθήσει να θάψει την προηγούμενη φίλη του

Santiago Martinez

Γνωστός σαν  «άγριο κτήνος»  αλλά και το «πρόσωπο του κακού». Ο 28χρονος Santiago Martinez ζήτησε από την φίλη του να τον βοηθήσει να ξεφορτωθεί το πτώμα της πρώην φίλης του. Αυτή αρνήθηκε και έγινε έτσι το δεύτερο θύμα του. Το πρώτο θύμα η 28χρονη Christina Wilkerson δέχθηκε 20 μαχαιριές στο πρόσωπο το λαιμό και το σώμα και μετά πυροβολήθηκε. Η 24χρονη Myra Orozco, το δεύτερο θύμα, δέχτηκε πάνω από 30 μαχαιριές πριν ο Martinez την πετάξει από το αυτοκίνητο και την αποτελειώσει περνώντας από πάνω της. Τελικά καταδικάστηκε σε θάνατο.



Edtition Thompson: Άφησε έγκυο την 11χρονη κόρη της φίλης του, επινόησε το θάνατό του, εγκατέλειψε το σπίτι του, και έβαλε την οικογένεια του να του κάνει εικονική κηδεία.

Edtition Thompson

Ο Edtition Thompson από το Buffalo των Ηνωμένων Πολιτειών προσποιήθηκε ότι πέθανε όταν ανακάλυψε ότι άφησε την 11χρονη κόρη της φίλης του έγκυο. Όταν συνελήφθη από τις αρχές προσποιήθηκε καρδιακό επεισόδιο και όταν αυτό δεν έγινε πιστευτό προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο 33χρονος πιθανόν να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στην φυλακή μια και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.



Ο φίλος της Jennifer: ο άνθρωπος που χώρισε τη φίλη του, αναρτώντας πινακίδες  σε ένα πολυσύχναστο δρόμο της Αυστραλίας.

Jennifer's boyfriend



Graydon Smith: Ο άνδρας που ανάγκασε την έγκυο φίλο του να υπογράψει συμβόλαιο με το οποίο του επιτρέπει να την χτυπάει.

Graydon Smith

Η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση από το σπίτι του 31χρονου Smith στο Haller Lake. Εκεί η 19χρονη εγκυμονούσα φίλη του τους είπε ότι την απείλησε ότι θα την σκοτώσει. Πήρε τις απειλές στα σοβαρά γιατί ο Smith είχε ασκήσει βία πάνω της και στο παρελθόν. Επίσης της ζήτησε να υπογράψει ένα συμβόλαιο κακοποίησης, ένα γράμμα δηλαδή στο οποίο θα δήλωνε ότι ήταν ελεύθερος να την χτυπάει όσο ήθελε και όποτε ήθελε με την προϋπόθεση να αποφεύγει την κοιλιά της.

Όταν οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον Smith εκείνος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά παραδέχτηκε την ύπαρξη του συμβολαίου. Το περιστατικό τελικά δεν ήταν αρκετό για τις αρχές να συλλάβουν τον Smith. Ένα μήνα μετά ο πατριός του ήταν που κάλεσε την αστυνομία όταν είδε τον Smith να προσπαθεί να στραγγαλίσει την κοπέλα του δίνοντας ένα τέλος στο μαρτύριο της. Ο Smith κατέληξε στην φυλακή.











to-gamato.blogspot.com

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης