Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Φούρνος μικροκυμάτων Tweet-άρει και παίζει βίντεο από το YouTube


Φούρνος μικροκυμάτων Tweet-άρει και παίζει βίντεο από το YouTubeΜια πραγματικά τρελή εφεύρεση

O μWave, προφέρεται micro-wave και αποτελεί μία εφεύρεση, την οποία σκέφτηκε και υλοποίησε ομάδα φοιτητών που κατέκτησε την πρώτη θέση στον PennApps Data Hackathon.


Σχεδιασμένος από τον Will Whitney και κατασκευασμένος από τους Kevin Conley, Ben Shyong, Varun Sampath και Teddy Zhang σε λιγότερο από 40 ώρες, ο μοναδικός φούρνος μικροκυμάτων, όχι μόνο ζεσταίνει το φαγητό σας, αλλά μπορεί να σας ψυχαγωγεί και κατά την διαδικασία. Μόλις ρυθμίσετε την ώρα που χρειάζεστε για να ζεστάνει το φαγητό σας, ο μWave θα εντοπίσει ένα από τα κορυφαία βίντεο του YouTube, ίσης χρονικής διάρκειας με αυτή που εισαγάγατε και θα σας το προβάλλει. Οι δυνατότητές του δεν σταματούν μόνο εδώ. Παράλληλα, θα στείλει ένα tweet από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για να ενημερώσει τους οπαδούς του ότι τον χρησιμοποιήσατε για να ζεστάνετε το φαγητό σας.

Σε περίπτωση που η επιλογή του βίντεο δεν ήταν και η ιδανικότερη και βαρεθήκατε να το βλέπετε, θα σας στείλει και SMS, για να σας ενημερώσει ότι το φαγητό είναι έτοιμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

proho.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης