Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σοκ: Μητέρα βασανίζει σκύλο μπροστά στην 18 μηνών κόρη της (Video)



Την έντονη αντίδραση της κοινής γνώμης της Βραζιλίας έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει μία γυναίκα να κακοποιεί βάναυσα μέχρι θανάτου, ένα μικρό σκυλάκι ράτσας Γιορκσάιρ μπροστά στην 18 μηνών κόρη της.


Το βίντεο τραβήχτηκε από την γειτόνισσα της γυναίκας η οποία αντιλήφθηκε το γεγονός και βιντεοσκόπησε τις σκληρές αυτές εικόνες. Η γειτόνισσα αμέσως πήγε και παρέδωσε το υλικό στην αστυνομία δίχως όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Απηυδισμένη από την κωλυσιεργία της αστυνομίας, η γυναίκα αποφάσισε να δημοσιεύσει το βίντεο στο διαδίκτυο. Αμέσως χιλιάδες άνθρωποι στην Βραζιλία το είδαν, και ένοιωσαν αγανακτισμένοι από τις σκληρές αυτές εικόνες.
Το εξοργιστικό δεν είναι μόνο το γεγονός πως η κακοποίηση γίνεται μπροστά στα μάτια του μικρού κοριτσιού, αλλά και πως η γυναίκα της οποίας τα στοιχεία έχουν δημοσιοποιηθεί, είναι νοσοκόμα σε ηλικιωμένα άτομα.

Η γυναίκα ονομάζεται Καμίλα ντε Μόουρα (Camila de Moura), και αφού προκλήθηκε σάλος στο διαδίκτυο, διατάθχηκε τελικά έρευνα εναντίον της.
Όταν οι αρχές πήγαν στο σπίτι της, αυτή προσπάθησε να δικαιολογήσει τα δικαιολόγητα, λέγοντας πως είχε μία πολύ άσχημη ημέρα και πως έχει νεύρα λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Το σκυλί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και πέθανε εξαιτίας των τραυμάτων του δύο ημέρες μετά.
Εκατοντάδες πολίτες υπέγραψαν αιτήσεις σε διάφορα γκρουπ που δημιουργήθηκαν στο Facebook απαιτώντας τη σύλληψη και την παραπομπή της στη δικαιοσύνη.

Η οργή των Βραζιλιάνων δεν έμεινε μόνο στο διαδίκτυο, αφού τα στοιχεία της οικογένειας βγήκαν στην δημοσιότητα με συνέπεια τόσο η Καμίλα αλλά και ο σύζυγός της ιατρός στο επάγγελμα να έχουν δεχθεί πάνω από 40.000 απειλητικά τηλεφωνήματα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας υποστήριξε πως η ζωή της οικογένειας έχει γίνει κόλαση καθώς «Είναι αδύνατο να παραμείνει στο σπίτι της. Έξω από την πολυκατοικία της συγκεντρώθηκε μια ομάδα πετώντας πέτρες προς το σπίτι της. Υπήρξαν ακόμη κάποιοι που προσφέρθηκαν να πληρώσουν δολοφόνους για να σκοτώσουν εκείνη, τον άντρα και την κόρη της» πρόσθεσε.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες











himaira


Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης