Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ίζακσον»


Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο σουηδός γκολκίπερ τα έχει βρει με τους Πειραιώτες

«Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ίζακσον»Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Αντρέας Ίζακσον, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» από την Ολλανδία. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Σουηδός γκολκίπερ φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Πειραιώτες και η Αϊντχόφεν δέχεται να τον παραχωρήσει έναντι 650.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον 30χρονο πορτιέρο, οι Ολλανδοί λένε ότι θα υπογράψει για τα επόμενα τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τις 900.000 ευρώ. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι ο Ίζακσον έχει κάποιες επιφυλάξεις, λόγω των όσων έχουν αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ για ενδεχόμενη χρεοκοπία στην Ελλάδα.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής τερματοφύλακας έχει παίξει σε 22 αγώνες (6 για το Europa League, 15 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο Ολλανδίας), έχοντας συνολικά 1980 λεπτά χρόνο συμμετοχής.

Από την πλευρά τους, οι πρωταθλητές Ελλάδας απαντούν ότι η όποια μεταγραφική κίνηση θα γίνει μετά τις 10 Ιανουαρίου και θα πάρουν τερματοφύλακα, μόνο αν αποχωρήσει ο Φράνκο Κοστάντσο. Η διοίκηση έχει αυξήσει την πίεση στον Αργεντινό γκολκίπερ για να δεχθεί τη λύση της συνεργασίας τους και εκτιμάται ότι η «χρυσή τομή» θα βρεθεί στα 750.000 ευρώ (τα μισά δηλαδή από όσα ζητάει η πλευρά του ποδοσφαιριστή).

Το ποσό των 300.000 ευρώ θα μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αν καταφέρουν να νικήσουν και τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκη» και όχι μετά τη χθεσινή νίκη επί του Πιερικού στην Κατερίνη.

Με πρόβλημα στην ποδοκνημική επέστρεψε ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος υποβλήθηκε αργά το βράδυ σε εξετάσεις. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κάκωση.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η μεταγραφή του χαφ να γίνει το καλοκαίρι, αφού στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα στις αρχές του νέου έτους. Επίσης, σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι όποιες εξελίξεις σημειωθούν με τον Φραν Γέστε. Φήμες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον Λούτσο Γκονζάλες και τον Τόμας Ροζίτσκι.

«Δεν πωλείται ο Τζεμπούρ», είναι η απάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού στα τουρκικά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Φενέρμπαχτσε και δίνει 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού.

Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης