Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Εισβολή Οπαδού Και Ξύλο Στο Ντέρμπι Άγιαξ-Άλκμααρ [Video]

Tο ντέρμπι του ολλανδικού Κυπέλλου, ανάμεσα σε Άγιαξ και Άλκμααρ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο…τερματοφύλακας της ΑΖ, Εστέμπαν κλώτσησε οπαδό που μπήκε μέσα στο γήπεδο!
Ήταν το 38ο της αναμέτρησης για τους «16» του Κυπέλλου Ολλανδίας,  όταν ένας οπαδός των γηπεδούχων κινήθηκε προς το μέρος του Κοσταρικανού τερματοφύλακα της Άλκμααρ, με σαφή πρόθεση να τον χτυπήσει.
Όταν έγινε αντιληπτός από τον Εστέμπαν δέχθηκε ένα χτύπημα και έπεσε κάτω, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να τον χτυπά με κλωτσιές και στη συνέχεια να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Γιάν Φέρμπεεκ, μόλις είδε την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο παίκτης του, ζήτησε από την ομάδα του να αποχωρήσει, αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο τιμωρίας της από την ομοσπονδία.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια και έγιναν προσπάθειες να μεταπεισθούν οι παίκτες της Άλκμααρ. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και ο αγώνας διεκόπη οριστικά.
Μετά το… απρόοπτο τέλος του ματς, ο διεθνής διαιτητής Μπας Νάιχαους δήλωσε: “Είδα τον Εστέμπαν να χτυπά αλλεπάλληλα τον οπαδό. Με βάση τους κανονισμούς, είναι αποβολή. Κι εγώ οφείλω να τηρώ τους κανονισμούς. Όταν είδα πως ο προπονητής της Άλκμααρ είχε αποφασίσει να πάρει την ομάδα του από το γήπεδο, αποφάσισα να διακόψω τον αγώνα οριστικά”.
Από την πλευρά του, ο Έρνεστ Στιούαρτ, αγωνιστικός διευθυντής της Άλκμααρ, σημείωσε: “Οι παίκτες μας δεν αισθάνονται πλέον ασφαλείς. Δεν θα βγουν από τα αποδυτήρια και θα φύγουμε από το γήπεδο. Το αποφασίσαμε και δεν αλλάζει αυτό”.







mychannel.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης