Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πατέρας δίνει ιατρική μαριχουάνα στον 5χρονο γιο του!

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το πρόσφατο επεισόδιο... του ήδη αμφιλεγόμενου ριάλιτι του Discovery Channel, «Weed Wars», στο οποίο ένας πατέρας δίνει ιατρική μαριχουάνα στον 5χρονο γιο του!

το επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη το βράδυ, ο Jason, πατέρας ενός 5χρονου αγοριού που πάσχει από σοβαρές επιληπτικές κρίσεις, του χορηγεί ιατρική μαριχουάνα για να τον ανακουφίσει.
Σύμφωνα με το «Weed Wars», ο πατέρας προσπαθεί να απαλύνει τις ωριαίες κρίσεις του μικρού Jayden, από την ηλικία των τεσσάρων μηνών.

Απογοητευμένος από την αναποτελεσματικότητα των παραδοσιακών φαρμάκων, ο Jason στράφηκε στο Κέντρο Υγείας Harborside, ένα ιατρείο μαριχουάνας, τα οποίο αποτελεί και το επίκεντρο ολόκληρου του σόου.

«Δεν προσπαθώ να "μαστουρώσω" το γιο μου» λέει ο πατέρας στο απόσπασμα που ακολουθεί, «προσπαθώ να ανακουφίσω τον γιο μου από τις κρίσεις».

Μπορεί το σκεύασμα που χρησιμοποίησε να είναι μη-διεγερτικό και χωρίς παρενέργειες, όμως παρ' όλα αυτά έχει ξεσπάσει διαμάχη για την χρήση και αποτελεσματικότητα της ιατρικής μαριχουάνας και μάλιστα σε τόσο μικρά παιδιά.

Δείτε το βίντεο:
















kamikazi.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης