Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πως θα αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας χωρίς δίαιτα

Πως θα αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας χωρίς δίαιτα (μέρος 3ο)Συμβουλές για να αποκτήσετε καλή σχέση με το φαγητό και το σώμα σας, να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους και το κυριότερο να αποκτήσετε σωστές διατροφικέςσυνήθειες.


1.   Μηντρώτε τα φρούτα πολύ ώριμα. Τα άγουρα φρούτα έχουν λιγότερα ζάκχαρα καιχαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη από τα παραγινωμένα.


2.   Αντικαταστήστε τις σάλτσες με πολλές θερμίδες όπως η μαγιονέζα με σως από γιαούρτι. Αν θέλετενα νοστιμίσετε τα φαγητά σας συνοδέψτε τα με μια σάλτσα από γιαούρτι με λίγεςθερμίδες. Ανακατέψτε ένα γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά μια κουταλιά ελαιόλαδο,αλάτι πιπέρι και ανάλογα την προτίμηση δυόσμο, μαϊντανό, άνηθο ή όποιο άλλομυρωδικό θέλετε. Το γιαούρτι ταιριάζει με όλα τα φαγητά και τις σαλάτες καιέχει πολύ λίγες θερμίδες και λιπαρά.


3.   Ανκάνατε μία παρασπονδία μην τα παρατάτε. Δεν έγινε και τίποτα. Συνεχίστε νατρέφεστε υγιεινά και μην καταθέτετε τα όπλα λέγοντας στον εαυτό σας ότι δενμπορείτε να τα καταφέρετε.


4.   Οπλιστείτεμε υπομονή και επιμονή. Χρειάζεται κάποιος χρόνος πάντα για να δείτε τααποτελέσματα. Θέστε μακροπρόθεσμους στόχους για την απώλεια των κιλών σας καιμην βιάζεστε να χάσετε βάρος. Όσο πιο αργά χάνετε κιλά τόσο πιο σίγουρο είναιότι θα τα διατηρήσετε.














Πηγή:beautysecrets.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης