Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Μπορούν να κρατήσουν τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ;


Πολλές ομάδες παραμονεύουν και περιμένουν στη γωνία

Μπορούν να κρατήσουν τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ;Κάτι αλλάζει στην -έχοντας περάσει από σαράντα κύματα - σχέση του κόσμου του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Μπορούν, όμως, αυτοί που, μόλις, τις… προάλλες τον αποδοκίμαζαν και τώρα αντιδρούν στο ενδεχόμενο να φύγει, να τον κρατήσουν στην ομάδα;

Αρκεί από μόνο του το γεγονός ότι το κλίμα των τελευταίων ημερών είναι τελείως διαφορετικό -εξαιρετικό, θα λέγαμε- να κρατήσει τον παίκτη στον «Δικέφαλο του Βορρά»;

Κι όλα αυτά την ώρα που η Σαμπντόρια -και άλλοι- παραμονεύει…

Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Τότεναμ, η SportDay είχε αναλύσει την κατάσταση…

Ήταν πολλά τα προβλήματα που υπήρχαν και αφορούσαν τον κόσμο, τα οφειλόμενα, την απόδοση του παίκτη, τα οικονομικά της ΠΑΕ.

Από εκείνον τον αγώνα και μετά έχουν αυξηθεί κατά πολύ εκείνοι που αισθάνονται την ανάγκη να υπερασπιστούν τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Όσα έγιναν στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή της αποστολής, αλλά και στον προχθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, δείχνουν ότι έστω και τώρα, ο «Σάλπι» παίρνει αυτό που του αξίζει!

Επειδή, όμως, το θέμα «κόσμος-Σαλπιγγίδης» δεν ήταν και το μοναδικό πρόβλημα, τα ερωτήματα για την παραμονή του ή όχι στον ΠΑΟΚ εξακολουθούν να υφίστανται. Ακόμη και με όσα συμβαίνουν τελευταία, οι κρίσιμες συζητήσεις για την παραμονή του δεν έχουν φτάσει σε θετικό αποτέλεσμα.

Κι όλα αυτά, την ώρα που η Σαμπντόρια καλοβλέπει τον 30χρονο επιθετικό… Το γεγονός ότι άνθρωπος της ιταλικής ομάδας βρέθηκε στην Τούμπα, φανερώνει ότι το όνομα του «Σάλπι» ξαναπαίζει μεταγραφικά στην αγορά. Το σίγουρο είναι ότι πολλές ομάδες παραμονεύουν και τον περιμένουν… στη γωνία.






Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης