Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

5 τρόποι για να τραβήξεις την προσοχή!


Θέλεις να αυξήσεις τις επιτυχίες σου στο παιχνίδι του έρωτα; Συγκεντρώσαμε στοιχεία από πολλές σχετικές έρευνες και παρουσιάζουμε τα 5 μυστικά τα οποία θα πρέπει να θυμάσαι για να κάνεις το αντίθετο φύλλο να τρέχει από πίσω σου!

  • Γίνε το επίκέντρο του ενδιαφέροντος
Θέλεις να είσαι το άτομο που δεν περνάει απαρατήρητο; Στάσου στο κέντρο του χώρου (πχ club , καφετέρια κ.λπ.). Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σημείο που βρίσκεσαι σε ένα δωμάτιο έχει μεγάλη σχέση με τη δυνατότητα σου να ελκύεις το αντίθετο φύλλο. Άτομα που καταλαμβάνουν ασυνείδητα θέσεις σε έναν χώρο ώστε να μην είναι ορατοί, στην καθημερινότητα τους δεν είναι άτομα που ελκύουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Θα πρέπει να σκεφτείς ποιο είναι το καταλληλότερο σημείο για να τραβήξεις τα περισσότερα βλέμματα. Στάσου απλά στο κέντρο του χώρου και χαλάρωσε! Ειδικότερα, σε ένα club το κατάλληλο σημείο είναι η γωνία του bar , καθώς μπορείς να έχεις οπτική επαφή με πολλά άτομα ενώ είναι πολύ πιθανό να τραβήξεις και το βλέμμα του barman ή της barwoman . Το χειρότερο μέρος για να σταθείς είναι σε ένα απομονωμένο τραπέζι ή σε έναν τοίχο. Η σκηνή όπου σε πλησιάσει κάποιος ή κάποια στο τραπέζι και να σου πει «Μπορώ να καθίσω;» συνηθίζεται μόνο στις ταινίες.
  • Το χρώμα ελκύει
Σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι τα χρώματα των ρούχων που επιλέγεις επηρεάζουν άμεσα το βλέμματα του αντίθετου φύλλου; Και όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς τα χρώματα παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Για τους άντρες συνιστάται το μπλε, καθώς εκφράζει σταθερότητα, πίστη και συνέπεια. Ασυνείδητα, η γυναίκα αντιλαμβάνεται τον άντρα που είναι ντυμένος στα μπλε ως αξιόπιστο, μονογαμικό και έτοιμο για μία μακροχρόνια σχέση. Και για τις γυναίκες; Για τις γυναίκες το χρώμα που ελκύει περισσότερο είναι το ροζ-ροδακινί, καθώς τις κάνει περισσότερο προσεγγίσιμες. Ειδικότερα, αναδεικνύει τους περισσότερους τύπους δέρματος, εκφράζει υγεία και εκπέμπει μία αδυναμία η οποία αποτελεί έναν ιδιαίτερο δείγμα ασφάλειας για τους άντρες.
Από όλα τα χρώματα, το κόκκινο είναι το πιο αισθησιακό, το χρώμα του σεξ και της δύναμης. Προσοχή στις υπερβολές. Το κόκκινο δίνει έναν τόνο πάθους και ελκύει δύο τύπους αντρών - αυτούς που ενδιαφέρονται για το σεξ και αυτούς που ελκύονται από τις δυναμικές γυναίκες. Φυσικά, θα πρέπει να υποστείς πολλούς περίεργους τύπους αλλά θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε άντρες που θέλουν κάτι περισσότερο από μία σχέση.
Χρώματα που είναι απωθητικά και για τα δύο φύλλα είναι το κίτρινο και το πράσινο.
Φυσικά, μην έχεις τη ψευδαίσθηση ότι μόνο τα χρώματα παίζουν ρόλο. Το όλο ντύσιμο σου θα πρέπει να είναι κατάλληλο για την κάθε περίσταση. Δεν πηγαίνεις με το Gucci φόρεμα στο club ούτε με το κοστούμι Armani . Ιδιαίτερο ρόλο παίζουν και οι συνδυασμοί των χρωμάτων και των ρούχων. Τέλος, σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις της μόδας.
  • Με τη γλώσσα του σώματος πως τα πας;
Έχεις ιδέα τι είναι η γλώσσα του σώματος; Αν δεν έχεις χάνεις πολλά. Γλώσσα του σώματος είναι οτιδήποτε άλλο δεν εκφράζουμε με τις λέξεις: Οι κινήσεις μας, το βλέμμα μας, οι χειρονομίες μας κ.λπ. Για τις γυναίκες το μυστικό είναι να γίνουν περισσότερο «προσεγγίσιμες», απλά με το να γίνουν ένας «ασφαλής στόχος». Πως γίνεται αυτό; Ένα βασικό στοιχείο είναι να εκμεταλλευτούν το χώρο γύρω τους. Η γυναίκα θα πρέπει να μην καταλαμβάνει όλο το χώρο γύρω της. Θα πρέπει να δείξεις στον άλλον ότι η ζωή σου έχει χώρο και για κάποιον άλλον. Επίσης, το πώς στέκεσαι έχει μεγάλη σημασία. Τα πόδια θα πρέπει να είναι ελαφρώς κλειστά, ενώ μεγάλο ρόλο παίζουν οι κινήσεις του κεφαλιού και τα νεύματα που κάνεις.
Για τους άντρες το μυστικό είναι να δείχνουν περισσότερο «επιβλητικοί» και ισχύει το αντίθετο από τις γυναίκες. Θα πρέπει να αισθάνονται ελεύθεροι να καταλαμβάνουν το χώρο γύρω τους και να έχουν τα πόδια ελαφρώς ανοικτά. Όσο για τους άντρες που είναι θύματα της «ταμπέλας του καλού παιδιού», η συμβουλή είναι να προσπαθήσουν να βγάλουν ότι πιο αντρικό διαθέτουν προς τα έξω. Συνιστάται το συντηρητικό και επιβλητικό ντύσιμο. Επίσης, προσπαθήστε να έχετε το κεφάλι ψηλά και επιταχύνετε την ομιλία σας και τις κινήσεις σας για να γίνετε περισσότερο επιβλητικός.
Μυστικά της γλώσσας του σώματος και για τα δύο φύλλα: Μην σταυρώνεις τα χέρια σου, μην μασάς μαστίχα και μην τρως τα νύχια σου.
Πολλές πληροφορίες γύρω από τη γλώσσα του σώματος, μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ενότητα του Onlylove . Συνοψίζοντας, θα πρέπει να επαναλάβουμε ότι στο παιχνίδι του φλερτ οι γυναίκες πρέπει να γίνονται προσεγγίσιμες και οι άντρες επιβλητικοί.
  • Η δύναμη ενός χαμόγελου
Η ψυχολογία και οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος, συμφωνούν ότι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για να γίνεις περισσότερο ελκυστικός και προσεγγίσιμος είναι να χαμογελάς. Δεν εννοούμε βέβαια ένα τεράστιο πλατύ χαμόγελο αλλά ένα φυσικό «Περνάω πολύ καλά και χαίρομαι που είμαι εδώ».
  • Το άρωμα ελκύει
Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις το κατάλληλο άρωμα για την κάθε έξοδο σου. Μπορείς να βρεις πολλά και διαφορετικά, το σημαντικό όμως είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν σημαίνει τίποτα να έχεις ένα ακριβό άρωμα καθώς δεν σημαίνει ότι σου ταιριάζει. Επίσης, η επίδραση του κάθε αρώματος είναι διαφορετική από άτομο σε άτομο, γι' αυτό και μην επηρεάζεσαι ιδιαίτερα απλά και μόνο επειδή άκουσες ότι ένα άρωμα είναι καλό. Διάλεξε το άρωμα που σου αρέσει αλλά και αυτό που προκαλεί εντυπώσεις. Είναι καλό όταν ψωνίζεις να έχεις κοντά σου, ένα άτομο του αντίθετου φύλλου.













onlylove.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης