Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μπέιμπι σίτερ δολοφόνησε 9χρονη, τη διαμέλισε και την έβαλε στην κατάψυξη

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα κατέθεσε ο 39χρονος 

μπέιμπι-σίτερ από την Ιντιάνα των ΗΠΑ, για το πως σκότωσε την εννιάχρονη Αλιάνα Λέμον, την οποία υποτήθεται πως πρόσεχε μαζί τα άλλα δύο αδέρφια της.




Ο Μάικλ Λεν Πλούμαντορ πριν από μία εβδομάδα, οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνιση της μικρής είχε υποστηρίξει πως το κορίτσι είχε πάει να δει τη μητέρα της. Ωστόσο αργότερα παραδέχτηκε το φρικτό έγκλημα που είχε διαπράξει, λέγοντας πως χτύπησε το παιδί στο κεφάλι με ένα τούβλο, στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα του, το τοποθέτησε σε σακούλες και το έβαλε στην κατάψυξη του σπιτιού του.


Στην σελίδα του στο facebook είχε αναρτήσει αυτή την φωτογραφία της μικρής Αλιάνας με τις δύο αδελφές της γράφοντας "οι τρεις μικρές πριγκίπισσες"

Ο παππούς της μικρής και ο δράστης ήταν γνωστοί από παλιά μιας και ήταν μαζί στην φυλακή για σεξουαλικά αδικήματα.


Ο Μάικλ κρατούσε τις μικρές στο τροχόσπιτο του για να τις προσέχει ενώ η μητέρα ανάρρωνε από γρίπη. Ένας 58χρονος γείτονας που έβλεπε τα κορίτσια, δεν του φάνηκε παράξενο που τα φρόντιζε ο Μάικλ για τόσο χρονικό διάστημα, μιας και στο παρελθόν είχε φροντίσει και τον παππού των κοριτσιών.


H Αλιάνα ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες. Ήταν βαρήκοη και είχε προβλήματα όρασης. Επίσης έπασχε από ADHD και είχε συναισθηματικό πρόβλημα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της.


Στο προφίλ του στο facebook ο δράστης είχε πολλές φωτογραφίες της Αλιάνας.


Το τροχόσπιτο όπου ο δράστης έμενε με τα κορίτσια και δολοφόνησε την 9χρονη

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης