Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κ. Στικούδη: Η απάντηση - σοκ σε ερώτηση περιοδικού για τους άντρες!

Στο Down Town μίλησε η Κατερίνα Στικούδη και αποκάλυψε αν έχει ποτέ "κερατώσει" σύντροφό της, ενώ εντύπωση προκαλεί η απάντηση - σοκ σε άλλη ερώτηση του περιοδικού για τους άντρες! Τι το... προκλητικό είπε η σέξι παρουσιάστρια;

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: Κατ' αρχήν σε ερώτηση για το αν την έχουν "κερατώσει" απάντησε: «Δεν το έχω καταλάβει... Κι αν έχει γίνει ποτέ, καλύτερα που δεν το ξέρω»! Σε ερώτηση αν ή ίδια έχει μπει ποτέ στον πειρασμό, ήταν πάλι κατηγορηματική: «Όχι! Κι έχω κάνει πολύ λίγες σχέσεις»!
Και πάμε στο επίμαχο ερώτημα που προκάλεσε και την απάντηση - σοκ της Κατερίνας: «Υπάρχει αυτός ο προβληματισμός για την "ύπαρξη των αντρών"; Και που βρίσκονται;», τη ρώτησαν κι εκείνη έκανε όλο τον κόσμο να ασχολείται με την απάντησή της:
(Γέλια)...«Πραγματικά αν ήμουν άντρας, θα είχα μεγάλα αρχ...α. Θα ήμουν πολύ δυναμικός! Πολλές φορές οι άντρες χάνουν το ρόλο τους»!
Η Κατερίνα Στικούδη κατέληξε λέγοντας ότι είναι υπέρ του να είναι οι γυναίκες οικονομικά ανεξάρτητες και δυναμικές! Πάντως με αυτή της τη συνέντευξη σίγουρα το απέδειξε και στην πράξη...









markos.tv

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης