Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τετραγωνίστε το eyeliner

Τετραγωνίστε το eyelinerΓεωμετρία και μαθηματικά έχουν θέση στο μακιγιάζ.
Δεν χρειάζεται να κολλάτε σε συνηθισμένες τεχνικές και κλασικά σχήματα στο μακιγιάζ. Είναι εποχή ανατροπών και μπορείτε να τις υποστηρίξετε κάλλιστα. Ένα παράδειγμα που αποτελεί μία από τις καλύτερες προτάσεις για τις ημέρες των γιορτών -και όχι μόνο- είναι το eyeliner.

Αναμφισβήτητα είναι από τα πιο λαμπερά, εντυπωσιακά και επιβλητικά μακιγιάζ που έχουν επικρατήσει αυτή τη χρονιά. Η διαφορά στη συγκεκριμένη πρόταση έγκειται στην αλλαγή του «τέλους». Η κλασική γραμμή eyeliner θέλει το τελείωμα της στην εξωτερική γωνία του ματιού να καταλήγει σε μία λεπτή γραμμή.
Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να τετραγωνίσετε το τέλος της γραμμής σας, να δώσετε πιο γεωμετρική αίσθηση στο σχήμα και να δημιουργήσετε την μία πιο χοντρή γραμμή με ένα όμως ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο.
Δουλέψτε το με προσοχή και ακρίβεια, επιλέξτε ένα eyeliner με λεπτό άκρο για να μπορέσετε να φτιάξετε το πάχος που επιθυμείτε και να το γεμίσετε με μαύρο, δυνατό χρώμα και φροντίστε να έχει ανοδική κατεύθυνση για να μην βαραίνει το βλέμμα.














queen.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης