Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Όσα ξέρεις για τους άντρες και φοβάσαι να παραδεχτείς…

Έλα τώρα, μην κάνεις την Κινέζα. Όλα τα παρακάτω είναι κοινά μυστικά 
. Ρίξε μια ματιά και στο τέλος θα συμφωνήσεις μαζί μας.
1. Ο έμπειρος εραστής Κάθε άντρας θεωρεί τον εαυτό του έμπειρο και δάσκαλο στο κρεβάτι. Ξέρει τι να κάνει και πως να σε ικανοποιήσει. Μην πιάσεις λοιπόν ποτέ τέτοια κουβέντα μαζί του, αν θες να είσαι και αύριο η αγαπημένη του, όσες καλύτερες εμπειρίες και να έχεις.
Αν δεν είναι καλός, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία. Αλλιώς μην τον αμφισβητήσεις λεπτό.

2. Στη ζώνη της περιόδου Ναι, το γνωρίζουν όλοι ότι περνάς δύσκολες μέρες. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορούν να το καταλάβουν κιόλας. Το δέχονται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούν να ανεχτούν τη γκρίνια και τα νεύρα σου εκείνες τις ημέρες. Εν ανάγκη κάτσε σπίτι σου. Οι ορμόνες σου είναι δικαιολογία, αλλά όχι για όλα.

3. Πάντα παρατηρούν τι φοράς Ναι, όσο κι αν δεν το δείχνουν, παρατηρούν σε κάθε περίπτωση τι φοράς. Δε μπορούν να μυρίσουν να νύχια τους για το αν είναι καινούριο, αλλά αν τους αρέσει θα το καταλάβεις. Όπως θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν πας ποτέ στο γήπεδο με 12ποντα. Εντάξει τώρα;

4. Ζαλισμένη από το ποτό Σε όλους αρέσει η θέα μια γυναίκας ζαλισμένης από το ποτό με πεσμένες τις άμυνές της. Σε κανέναν όμως δεν αρέσει η γυναικεία έκδοση του Ορέστη Μακρή. Ε, πως να το κάνουμε… Δεν είναι sexy. Αυτό δε σημαίνει ότι θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι παραγγέλνεις σόδα. Είπαμε, όλα με μέτρο.

5. Βρες τη χρυσή τομή στο make up Ο Calvin Klein κάποτε είχε πει: Είναι ωραίο το φυσικό make up, αλλά απαιτεί περισσότερο χρόνο. Αφιέρωσε κι εσύ λίγο χρόνο παραπάνω για να δείχνεις φυσική κι όχι για να παστωθείς με τρία κιλά make up και 15 χρώματα σκιάς. Όλοι θέλουν μια λαμπερή και περιποιημένη γυναίκα δίπλα τους, αλλά κανείς έναν καρνάβαλο. Κατάλαβες;

6. One night stand δε σημαίνει αγκαλίτσες Γιατί να θες να κοιμηθεί δίπλα σου κάποιος που γνώρισες σε μια στιγμή ξεφαντώματος και μετά από αρκετό ποτό για να σε δει το πρωί σε κακά χάλια, προσπαθώντας να συνέλθεις από το hangover; Δε θέλεις. Τότε εκείνοι γιατί να θέλουν; Κανείς δε θέλει να κοιμηθεί αγκαλιά με έναν άγνωστο που απλά έκανε μαζί του sex. Οπότε ξέρεις τι να κάνεις μετά από μια τέτοια νύχτα. Ναι, ακριβώς αυτό. Βάζεις τα ρούχα σου και φεύγεις ή του δίνεις τα ρούχα του να φύγει. Και δε ζητάμε τηλέφωνο!

7. Ντους στη ντουζιέρα. Μπα! Υπερεκτιμημένο. Πόσο μπορεί να απολαύσει το sex κάποιος που πρέπει να διατηρήσει ισορροπία για να μη γλιστρήσει μέσα στα νερά και σας πέσει η κουρτίνα στο κεφάλι; Όχι και πολύ, είναι η αλήθεια. Αρκεστείτε λοιπόν σε χάδια. Θα περάσετε και οι δύο πολύ καλύτερα.

8. Φοβία δέσμευσης Έλα, τι μας λες; Καινούριο αυτό και δεν το ξέραμε. Ποιον κοροϊδεύεις; Το ξέρεις πως οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση δεν είναι κάτι που ακούς για πρώτη φορά. Σταμάτα λοιπόν να ζητάς αποδείξεις από το πρώτο δίμηνο και προς Θεού σταμάτα να το παίζεις κορίτσι για σπίτι. Έχει που έχει τη δυσκολία να διαλέξει την ιδανική, έχει κι αυτή την εκ γενετής φοβία, σταμάτα να τον πιέζεις γιατί θα στην κάνει μια ώρα αρχύτερα.

to kounavi

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης