Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Το μετεγγραφικό μέλλον του Ολυμπιακού


Συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε για την ενίσχυση της ομάδας

Το μετεγγραφικό μέλλον του ΟλυμπιακούΣήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού. 

Οι δύο άνδρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και θα δουν σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση το «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, ο πρόεδρος και ο προπονητής της πειραιώτικης ΠΑΕ θα συζητήσουν για τις θέσεις του ακραίου επιθετικού, εκείνη του τερματοφύλακα και αυτή του χαφ. 

Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα, αφού ο Βαλβέρδε παρουσιάζεται ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του Μέγιερι και θεωρεί ότι ο Κοστάντσο είναι καλή εναλλακτική επιλογή του νεαρού γκολκίπερ μέχρι το καλοκαίρι. 

Όσον αφορά τη θέση του επιθετικού, όλα δείχνουν ότι επιστρέφει οριστικά ο Ντιόγο στους Πειραιώτες. Στην προηγούμενη θητεία του 24χρονου φορ είχε φανεί ότι ταιριάζει σε αυτά που ζητάει ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θέλει έναν παίκτη να κινείται στα άκρα της επίθεσης και να ανοίγει χώρους για τον κεντρικό επιθετικό της ομάδας. 

Για τον χαφ, ο Βαλβέρδε επιθυμεί να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής με τις ικανότητες του Ιμπαγάσα, ο οποίος όμως θα μπορεί να βγάζει τελικές, να μαρκάρει και να σκοράρει. Παράλληλα, ο Ισπανός θα ήθελε να γίνει κίνηση για έναν παίκτη στο στυλ του Γκαλέτι, δηλαδή να παίζει ως δεξί εξτρέμ. 

Δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα τραυματισμού στον αγώνα (2-0) του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα προετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Πιερικό, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. 

Σε αυτό το ματς οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρείται δεδομένο ότι θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, ώστε να πάρουν ευκαιρίες όσοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Η σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένη στις 10:30. Οι προπονήσεις των «ερυθρολεύκων» θα συνεχιστούν μέχρι την Πέμπτη και η επιστροφή τους έχει προγραμματιστεί στις 28 του μήνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης