Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μόνη Τα Χριστούγεννα;

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά φτάνει πριν προλάβεις να το συνειδητοποιήσεις. Και εσύ είσαι μόνη. Ξέρω ότι ετοιμάζεσαι να μελαγχολήσεις αλλά…
 εγώ είμαι εδώ για να σε πείσω να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. Το να είσαι ελεύθερο πουλί τις γιορτές έχει σοβαρότατα πλεονεκτήματα, εγώ όμως δεν θα σε κουράσω, θα σου πω μόνο τα τρία σοβαρότερα. Διάβασε και πάρτο χαμπάρι, το να είσαι single τις γιορτές είναι πολύ καλύτερο απ’ όσο νομίζεις…






Κάνεις οικονομία Αν υπήρχε ένας άντρας στη ζωή σου αυτή την περίοδο, αυτό θα μεταφραζόταν σε μια βαθιά βουτιά στο πορτοφόλι σου, για να πάρεις ένα καλό δώρο σε εκείνον και όχι μόνο. Η μαμά του, ο μπαμπάς του, το αγαπημένο του ανηψάκι, ο κολλητός του (που θες να τον εξευμενίζεις γενικώς…) θα ‘πρεπε κι αυτοί να πάρουν το κατιτίς τους από τα χεράκια σου. Όλα αυτά τα χρήματα, μένουν στην τσέπη σου. Σκέψου από τώρα τι δώρο θα κάνεις στον εαυτό σου! Ένα ασύστολο shopping therapy; Ένα πολυτελές spa; Χρήματα στον κουμπαρά σου για τις «δύσκολες μέρες» που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες; Δικά σου είναι τα χρήματα καλή μου, απόλαυσέ τα!
Έχεις λιγότερες υποχρεώσεις
Πες μου ότι απολάμβανες τα βαρετά γεύματα με το σόι του και θα πηδήξω απ’ το παράθυρο. Οι γιορτινές μέρες είναι πάντα φορτωμένες με ένα σωρό υποχρεώσεις, από τα deadline στη δουλειά που πρέπει να έχεις ολοκληρώσει μέχρι 31/12 μέχρι πάρτι φίλων, συναντήσεις με την οικογένειά σου, επισκέψεις στο βαφτιστήρι σου και χίλια δυο άλλα. Φέτος που είσαι μόνη, θα έχεις λίγο τρέξιμο λιγότερο και περισσότερο χρόνο να κάνεις πράγματα που πραγματικά σου αρέσουν. Να δεις χαζοταινίες που πάντα σε κορόιδευε όταν έβλεπες, να βγεις με τις κολλητές σου από το δημοτικό που έχεις να τις δεις από… τότε, να παίξεις μπιρίμπα με τη μαμά σου, να διαβάσεις εκείνο το βιβλίο που περιμένει μισοτελειωμένο από τις διακοπές ή απλά να συμπληρώσεις όσο ύπνο σου έλειψε όλη τη χρονιά που πέρασε και να περιμένεις τον καινούργιο χρόνο, φρέσκια και ξεκούραστη.
Μπορείς να φλερτάρεις ασύστολα
Ένα από τα πράγματα που μας κάνουν να περνάμε ωραία σε κάποιο πάρτι είναι η ελευθερία που έχουμε να φλερτάρουμε, σωστά; Και φέτος μπορείς να φλερτάρεις όσο θέλεις με τις ευλογίες μέχρι και της εκκλησίας να μη σου πω… Θα εκπλαγείς με το πόσοι όμορφοι, ενδιαφέροντες τύποι είναι κι αυτοί single και σε περιμένουν να ενώσετε τις μοναξιές σας και να καλωσορίσετε την νέα χρονιά φρεσκοερωτευμένοι!
Αντί λοιπόν να κάθεσαι και να μιζεριάζεις που είσαι μόνη, γίνε πιο κούκλα από ποτέ, γες, χόρεψε και γνώρισε καινούργιους ανθρώπους, κάνε φρέσκες φιλίες, φλέρταρε ασύστολα και καλοδέξου την χρονιά που έρχεται με ανοιχτές προοπτικές.

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης