Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στον ΠΑΟΚ


Μετά τον Λεονάρντο υποψήφιοι είναι οι Αρίας και Σπαντάσιο

Κρίσιμη θεωρείται αυτή η εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, στον οποίο θα γίνουν συζητήσεις για τις λύσεις των συμβολαίων κάποιων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Τα ονόματα του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο και του Ντιέγκο Αρίας είναι ψηλά στη σχετική λίστα μετά από την αποχώρηση του Λεονάρντο.

Ο Σπαντάτσιο φαίνεται ότι θα επιστρέψει στο ρουμάνικο πρωτάθλημα, ενώ ο Αρίας φημολογείται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Κρουζέιρο. Όπως αναφέρουν στη Ρουμανία, ο Βραζιλιάνος χαφ είναι προ των πυλών της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι δήλωσε ότι «ναι, μου αρέσει ο Σπαντάτσιο. Τον θέλω στη Στεάουα, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Θα μιλήσω και θα δούμε υπό ποιες προϋποθέσεις μπορεί να έρθει».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «onlinesport.ro» φιλοξενούνται δηλώσεις του Κοστίν Λαζάρ: «Ίσως τερματίσει το συμβόλαιό του. Δεν ξέρω αν θα πάει στη Στεάουα, αλλά όλα είναι δυνατά».

Δεν αποκλείεται ο Λάζλο Μπόλονι να δοκιμάσει ορισμένους παίκτες ή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες που έχουν τραβήξει το… κουπί από την αρχή σεζόν στον αγώνα (21/12, 16:00) με τον Εθνικό Αστέρα στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν υπολογίζονται ο Κοντρέρας, ο οποίος είναι τραυματίας και βρίσκεται στην πατρίδα του και ο Θανάσης Παπάζογλου παραμένει εκτός, λόγω της θλάσης που έχει υποστεί στους προσαγωγούς.

Πηγή: sportfm.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης