Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Βοηθήστε να μην ευθανατωθεί το ανάπηρο κουτάβι (video)

Βοηθήστε να μην ευθανατωθεί το ανάπηρο κουτάβι (video)
Στις 17/12 παράτησαν έξω από πολυκατοικία ένα ημιαιμο κουτάβι, 1,5 μηνων. Όπως μας γράφει ο Θάνος που τον βρήκε, το κουτάβι έχει γενετική αναπηρία και στα δυο πίσω πόδια και δεν μπορεί να περπατήσει, μετακινείται σέρνοντας τα. 

Αν υπάρχει πιθανότητα για υιοθεσία παρακαλώ ενημερώστε με, αλλιώς να φροντίσω να τον κοιμίσω. Για μένα είναι αδύνατο να κρατήσω έναν σκύλο με αναπηρία ( έχω ήδη μια σκύλα και δεν της αφιερώνω όσο χρόνο θα ήθελα). Ο κτηνίατρος που τον πήγα μου είπε πως θα χρειαστεί καροτσάκι στο μέλλον και πως μάλλον δεν επιδέχεται διόρθωση το πρόβλημα. Πραγματικά είναι μια δύσκολη ψυχολογικά απόφαση που πρέπει αν πάρω. Θα ήθελα σας παρακαλώ μια πρόταση. Αν οι πιθανότητες για υιοθεσία είναι μικρές παρακαλώ ενημερώστε με έγκαιρα. Δεν θα ήθελα να δεθώ συναισθηματικά και μετά να αναγκαστώ να πάρω την απόφαση να τον κοιμίσω. Ότι προτάσεις έχετε καλοδεχούμενες.

Εμείς ως adespoto.gr τον συμβουλεύσαμε να μην βιαστεί να καταδικάσει το σκυλάκο (φωτό) σε ευθανασία, καθώς και δυνατότητα υιοθεσίες υπάρχει και ελπίζουμε στη βοήθεια έμπειρων ατόμων που θα βοηθήσουν να βρει αναπηρικό καρότσι και οικογένεια.
Δυστυχώς ο Θάνος δεν μπορεί να τον κρατήσει για πολλές μέρες γιατί λείπει πολλές ώρες λόγω δουλειάς. Επομένως αναζητείται άμεσα χώρος φιλοξενίας για το μικρό κουτάβι. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6983504191, 2105812517


Από το: adespoto.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης