Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τα 10 μυστικά για τα πρώτα ραντεβού σας


Άραγε πώς θα πρέπει να φερθείς στα πρώτα ραντεβού σου, για να κατακτήσεις τον στόχο σου; Είτε ο στόχος σου είναι το sex , είτε να γνωρίσεις την κοπέλα για να δεις αν ταιριάζετε προκειμένου να συνεχίσετε μαζί ακολούθησε τα εξής 10 μυστικά  








Μυστικό Νούμερο 1
Περίμενε τρεις μέρες πριν ξανατηλεφωνήσεις
Ο βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να μη δείχνεις απεγνωσμένος στην γυναίκα για να τη συναντήσεις. Οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά τους κανόνες του ραντεβού και θέλουν να δουν πόσο τις ακολουθεί και ο άντρας. Απόδειξε το, με το να είσαι χαλαρός και με το να δείξεις αντιστάσεις στο να βγείτε για ένα ραντεβού αμέσως. Θα πρέπει όμως να μην καθυστερήσεις πολλές μέρες, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να την ξενερώσεις.



Μυστικό Νούμερο 2
Πήγαινε τη στο στέκι σου
Ένας άλλος τρόπος για να την εντυπωσιάσεις είναι να την πας κάπου όπου έχεις καλή φήμη. Με το να δείξεις ότι είσαι γνωστός σε αρκετά άτομα, καταφέρνεις να δώσεις το προφίλ που εσύ επιθυμείς. Από ένα απλό χαιρετισμό του DJ , όταν πρόκειται για ένα club , μέχρι το γκαρσόνι που θα έρθει να σε σερβίρει θα δώσεις την εντύπωση ενός πραγματικού άντρα.



Μυστικό Νούμερο 3
Αντιστάσου στον πειρασμό του σεξ από τις πρώτες μέρες 
Πέρα από το γεγονός ότι το να αντισταθείς από το να ζητήσεις άμεσα ή έμμεσα το σεξ από τα πρώτα ραντεβού κάνει την γυναίκα να σε θέλει περισσότερο, δίνεις την εντύπωση και ενός άντρα που δεν κυριεύεται από τα πάθη του. Μην κάνεις και τελείως πίσω: Φίλησε την με πάθος, άναψε την και κάνε την ίδια να θέλει για περισσότερο. Μην το ζητήσεις εσύ, κέρδισε το!




Μυστικό Νούμερο 4
Περιόρισε τις σπατάλες
Ένας καλός τρόπος για να μάθεις τι πραγματικά θέλει από σένα, είναι να μάθεις πόσα χρήματα περιμένει να ξοδέψεις για εκείνη. Στα πρώτα ραντεβού λοιπόν, μπορείτε να πάτε σε μέρη που δεν μπορείς να ξοδέψεις πολλά (ένα μπαράκι, καφέ ή περίπατο κ.λπ.). Έτσι θα ανακαλύψεις αν κατά βάθος ενδιαφέρεται για το πορτοφόλι σου. Επίσης, σε περίπτωση που δεν έχεις αυτοκίνητο, φρόντισε να βρίσκεστε σε μέρη που δεν απαιτείται μετακίνηση με όχημα, ή κάπου κοντά σε αυτή, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Δεν πρέπει ποτέ να δείχνεις τσιγκούνης, ιδίως στο πρώτο ραντεβού.

Μυστικό Νούμερο 5
Προσοχή στα τηλεφωνήματα
Και μόνο από τα τηλεφωνήματα μπορείς να καταλάβεις αν είναι ή όχι απελπισμένη. Παρατήρησε τη συχνότητα των τηλεφωνημάτων ή μηνυμάτων της. Είναι καθημερινά ή σπάνια; Δείξε αντιστάσεις. Τηλεφώνησε της και εσύ μετά από μία ή δύο μέρες για να δείξεις ότι διατηρείς το ενδιαφέρον σου, χωρίς όμως να δείχνεις απελπισμένος. Όχι όμως περισσότερο, γιατί τότε δείχνεις αδιάφορος..



Μυστικό Νούμερο 6
Μην βιάζεσαι να της προσφέρεις δώρα
Καταρχήν, ένας κανόνας είναι ότι δεν δίνουμε δώρα από το πρώτο ραντεβού. Ακόμα όμως και κατά τους πρώτους μήνες μίας σχέσης, τα δώρα θα πρέπει να αποφεύγονται όσο είναι δυνατό. Φυσικά και θα της πάρεις δώρο στα γενέθλια ή τη γιορτή της, όχι όμως κάτι τόσο ακριβό όσο θα έπαιρνες σε μία μακροχρόνια σχέση. Το πρώτο διάστημα είναι αυτό της γνωριμίας. Πρέπει να είσαι και να δείχνεις συγκρατημένος.

Μυστικό Νούμερο 7
Διατήρησε ένα μυστήριο.. αλλά μην δείξεις αλλόκοτος
Θυμήσου να αποφύγεις να δώσεις κάθε πληροφορία για την οικογένειά σου, την εργασία σου ή τις προηγούμενες σχέσεις σου από την πρώτη στιγμή. Η γυναίκα πάντα κρύβει κάτι για αργότερα για να το μαντέψεις εσύ και ανάλογα πρέπει να πράξεις. Διατήρησε λίγο μυστήριο για να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα επόμενα ραντεβού σου.





Μυστικό Νούμερο 8
Μην τη κολακεύεις όλη την ώρα..
Είναι αλήθεια ότι πρέπει να την κολακεύεις, ιδίως στα πρώτα ραντεβού. Να της πεις πόσο όμορφη είναι, ή πόσο ξεχωριστό ήταν το πρώτο ραντεβού για σένα. Αργότερα όμως, θα πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να επικεντρώνεσαι στο κατά πόσο μπορείς να κάνεις την συζήτηση ή την συντροφιά πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.



Μυστικό Νούμερο 9
Μην συναντήσεις τις φίλες της.περίμενε
Το να βγεις μαζί της είναι για σένα μία πρόκληση, πολύ περισσότερο το να βγεις με τις φίλες της. Πρώτον, δεν έχεις τη δυνατότητα να μείνετε μόνοι για διάστημα που θα σου επιτρέψει να την προσεγγίσεις περισσότερο. Δεύτερον, οι φίλες μπορεί να κάνουν τη ζημιά, ιδίως αν δεν έχουν αγόρι. Τρίτον, με το να είσαστε μόνο οι δυο σας είναι σημάδι ότι θέλεις να κρατήσεις μία σχέση, διότι η σχέση γίνεται ανάμεσα σε δύο άτομα και όχι περισσότερα(υπό φυσιολογικές συνθήκες.)



Μυστικό Νούμερο 10
Μην απομακρύνεσαι από τις καθημερινές συνήθειες που διατηρούσες πριν την γνωριμία σας
Το ότι γνώρισες μία κοπέλα που σου αρέσει πραγματικά, δεν πρέπει να σε βγάλει από την καθημερινότητα σου. Αυτό θα μπορούσε να δικαιολογηθεί μόνο σε μία μακροχρόνια σχέση. Βεβαίως και μπορείς να τη δεις περισσότερες φορές από όσες σου επιτρέπει ο ελεύθερος σου χρόνος, αυτό γίνεται όμως για λίγα και μόνο ραντεβού. Εφόσον οι διαρκείς θυσίες γίνουν δεδομένες, τότε έρχεσαι στο δίλημμα του να αφήσεις μέρος ή ακόμα και ολόκληρη την καθημερινότητά σου(πχ. φιλίες, σπουδές, εργασίες) ή να σταματήσεις τις θυσίες που έκανες, κάτι που μπορεί και να την ξενέρωνε. Ξεκαθάρισε από την αρχή την κατάσταση.












onlylove

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης