Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τζιπ έβαλε κάτω από τις ρόδες του ένα κοριτσάκι


Το απεγκλώβισαν η μητέρα και η οδηγός του αυτοκινήτου

Τζιπ έβαλε κάτω από τις ρόδες του ένα κοριτσάκιΣε επιδημία τείνουν να εξελιχθούν τα τροχαία στην Κίνα καθώς ένα ακόμη περιστατικό με «θύμα» ένα κοριτσάκι έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Κίνα αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Σε αγορά της επαρχίας Ζινγιάνγκ μια μητέρα προχωρά, κρατώντας από το χέρι το πεντάχρονο κοριτσάκι της. Ξαφνικά μαμά και κόρη μαλώνουν και το παιδί πεισμώνει, αφήνει το χέρι της μητέρας του και κάθεται στη μέση του δρόμου. Παρά τις προσπάθειες και τα παρακάλια της μητέρας, το παιδί αρνείται πεισματικά να σηκωθεί.

Την ίδια στιγμή, λίγο πιο πέρα, η οδηγός ενός αυτοκινήτου τύπου τζιπ αποφασίζει να βάλει μπροστά. Πλησιάζει το σημείο όπου παραμένει καθισμένο το παιδί, αλλά δε σταματάει. Και περνάει από πάνω του!

Αυτή τη φορά, ευτυχώς η οδηγός δεν ήταν αναίσθητη. Αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και κατέβηκε να δει. Κι όταν είδε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της το κοριτσάκι κορίτσι, σήμανε συναγερμός.

Μαζί με άλλους περαστικούς, η γυναίκα οδηγός και η μητέρα του παιδιού σηκώνουν το αυτοκίνητο στα χέρια για να απεγκλωβίσουν το κοριτσάκι. Και τα κατάφεραν. Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά και επέστρεψε σπίτι της.










newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης