Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

20χρονος άνδρας διαφημίζει σουτιέν με ενίσχυση!!! [φωτο]

20χρονος άνδρας διαφημίζει σουτιέν με ενίσχυση!!! [φωτο]Πως θα σας φαινόταν, εάν ένας άνδρας, μπορούσε να αποδείξει, σε εσάς, αναφέρομαι, που έχετε πολύ μικρό στήθος, ότι δεν θα πρέπει να τα… βάφετε μαύρα;
Ο Andrej Pejic,
σας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο, ότι για όλα υπάρχει λύση.
Ποιος είναι ο συγκεκριμένος τύπος;
Πρόκειται για ένα 20χρονο μοντέλο, το οποίο διαφημίζει σουτιέν! Ναι, καλά διαβάσατε…
Οι περισσότερες εταιρείες εσωρούχων θα επέλεγαν τα μοντέλα της Victoria’s Secret για να διαφημίζουν τα προϊόντα τους. Έτσι η επιλογή του Andrej Pejic από το ολλανδικό πολυκατάστημα ΗΕΜΑ, σίγουρα κατατάσσεται στις απρόσμενες…
Ο Pejic εντυπωσιάζει στην πασαρέλα… ως άντρας, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι τι μπορεί να κάνει για τα γυναικεία σουτιέν. Με μια πρώτη ματιά, μπορεί να κάνει πολλά για όλες εκείνες τις γυναίκες χωρίς πλούσιο μπούστο, και ίσως η επιλογή του γεννημένου στη Σερβία, αλλά μεγαλωμένου στην Αυστραλία supermodel να είναι πολύ έξυπνη.
Η εταιρεία υποστηρίζει (και πώς να μην το πιστέψεις) ότι το Mega Push-Up Bra μπορεί να αυξήσει το στήθος κατά 2 cup, όπως μετράται η περιφέρεια στήθους.
Η καμπάνια έχει ήδη προκαλέσει εντυπώσεις -αν και στην αρχή η ιδέα είναι σοκαριστική- οι περισσότερες είναι θετικές. Πολλοί χαρακτηρίζουν την διαφήμιση επαναστατική, καθώς δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν αντίστοιχη.
Αν δεν είναι αυτά καλά νέα για τις γυναίκες με μικρό στήθος λοιπόν, τότε ποια είναι;
ΠΗΓΗ: briefingnews.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης