Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι καταθέσεις που «καίνε» τον Έλληνα διεθνή


Σκέψεις να τον απομακρύνουν από την Εθνική

Οι καταθέσεις που «καίνε» τον Έλληνα διεθνήΤο θέμα του εν ενεργεία Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που εμπλέκεται στον παράνομο στοιχηματισμό και απασχολεί της Κυπριακές αρχές συζητήθηκε στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, προκύπτει ζήτημα ηθικής τάξεως και θέτουν θέμα άμεση απομάκρυνσής του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.

Οι τραπεζικές καταθέσεις «καίνε» τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όμως η ποινική διαδικασία για την υπόθεση θα καθυστερήσει και οι ιθύνοντες της ΕΠΟ θα επιδιώξουν να ξεκαθαρίσει όσο γίνεται πιο σύντομα.

Φυσικά, αν δεν απαγγελθούν κατηγορίες στον παίκτη και δεν υπάρξει καταδίκη, δεν μπορεί να διαρρεύσει το όνομά του, καθώς είναι παράνομο λόγω του νόμου περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και προβλέπονται κακουργηματικές διώξεις.

Επιπλέον, την Πέμπτη συνεδριάζει η Ολομέλεια των Εφετών για να αποφασίσει την αλλαγή ανακριτή στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα του εισαγγελέα Μασταραντωνάκη που εξετάζει εξονυχιστικά στοιχεία σχετικά με το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0-4 και την εμπλοκή του Σεμπάστιαν Σάχα, και καλεί μάρτυρες.

Τέλος, ο κ. Μασταραντωνάκης έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για παράγοντα του Αστέρα Τρίπολης και για την υπόθεση δωροδοκίας της Παναχαϊκής.






Πηγή: gazzetta.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης