Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Τραγικός θάνατος πεντάχρονου μπροστά στα μάτια του αδελφού του


Αυτοκίνητο κύλησε και τον χτύπησε σε τοίχο

Τραγικός θάνατος πεντάχρονου μπροστά στα μάτια του αδελφού τουΗ 38χρονη Μισέλ, μητέρα του αδικοχαμένου Χάρι και του αδελφού του Ντίλαν έχει στιγματιστεί για πάντα από τον θάνατο του μικρού γιου της στο πάρκινγκ του σπιτιού τους, σε ένα δυστύχημα που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη.


Ο μικρός Χάρι σπρώχτηκε από το αυτοκίνητο της μαμάς του, που άρχισε να κυλάει ανεξέλεγκτο, και τελικά στριμώχτηκε ανάμεσα στο αυτοκίνητο και τον τοίχο όπου και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή.

Το δυστύχημα συνέβη το Σεπτέμβριο αλλά χθες η μητέρα μίλησε για το συμβάν που σημάδεψε τη ζωή της.

Η Μισέλ είχε φτάσει στο σπίτι με τον Χάρι και τον Ντίλαν και πάρκαρε το αυτοκίνητό της, όπως πάντα, στο πάρκινγκ της οικογένειας που είχε κλίση.

Έβαλε κανονικά το χειρόφρενο και μπήκε στο σπίτι.

Δεν αντελήφθη όμως πως το αυτοκίνητο δεν ακινητοποιήθηκε λόγω προβλήματος στα φρένα.

Ξαφνικά άκουσε τον Ντίλαν να ουρλιάζει «Μαμά, το αυτοκίνητο κυλάει!» και μόλις βγήκε από το σπίτι βρήκε τον μικρό Χάρι να έχει παγιδευτεί ανάμεσα στο όχημα και τον τοίχο. Όπως αφηγείται, σήκωσε το κεφάλι του και είδε τον γιο της γεμάτο αίματα ενώ ο Ντίλαν φώναζε «Ο αδελφός μου πέθανε!»

Η αστυνομία εκτιμά πως ο Χάρι δεν κατέβασε το χειρόφρενο αλλά υπήρξε κάποιο πρόβλημα στα φρένα με αποτέλεσμα το όχημα να κυλήσει καθώς ήταν παρκαρισμένο σε κλίση.

Το απίστευτο δυστύχημα είχε απασχολήσει για μέρες τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης ενώ θερμές ήταν οι εκδηλώσεις συμπαράστασης από την τοπική κοινωνία στην περιοχή όπου μένει η οικογένεια. 








newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης