Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Pole dancing βαρέων βαρών


Η 26χρονη Lulu δεν αφήνει τα κιλά να της στέκονται εμπόδιο

Pole dancing βαρέων βαρώνΤα 115 κιλά της δεν την εμποδίζουν να λικνίζεται με χάρη γύρω από το στύλο και να σκαρφαλώνει σε αυτόν, όπως οι επαγγελματίες του είδους!

Το κοινό άλλωστε λατρεύει το σόου της 26χρονης LuAyne Barber… «Lulu» όταν ανεβαίνει στη σκηνή!

Το πρωί εργάζεται σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και το βράδυ ασχολείται με το αγαπημένο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από το pole dancing. 

 

Άρχισε πριν από πέντε χρόνια όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.





Στο παρελθόν συμμετείχε σε διαγωνισμούς με μαζορέτες και έκανε μαθήματα χορού. Έτσι η σκηνή για εκείνη δεν ήταν ένας καινούριος και άγνωστος χώρος, αν και ακόμη δυσκολεύεται κάπως όταν πρέπει να βγάλει τα ρούχα της για το pole dancing.

«Πάντα ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά ανησυχούσα για το τι θα σκεφτόταν ο κόσμος. Όταν όμως πήγα στο πρώτο μου μάθημα και είδα ότι όλοι –ανεξαρτήτου σωματικού μεγέθους- φορούσαν τακούνια και κοντά σορτς ένιωσα καλύτερα» λέει η ίδια.




Όπως λέει η ίδια, ο άντρας της, ο 29χρονος υδραυλικός Will Brown, είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. «Του αρέσει πολύ ο χορός μου. Πάντα είχα τις καμπύλες μου, αλλά δε θα αφήσω το βάρος μου να με σταματήσει να κάνω αυτό που αγαπώ» πρόσθεσε σε συνέντευξη που παρέθεσε σε περιοδικό.







newsbeast.gr

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης