Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Για μια ακόμη φορά «έβρεξε» νεκρά κοτσύφια στο Αρκάνσας


Εξαιτίας των πυροτεχνημάτων της Πρωτοχρονιάς

Για μια ακόμη φορά «έβρεξε» νεκρά κοτσύφια στο ΑρκάνσαςΕιδικοί υποστηρίζουν ότι τα πουλιά τρόμαξαν από τα πυροτεχνήματα και άρχισαν να πέφτουν από τις φωλιές τους. Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και πέρσι πάλι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η αστυνομία στη Beebe ανακοίνωσε ότι δωδεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν νεκρά, γι αυτό και άρχισε να απαγορεύει την χρήση πυροτεχνημάτων χτες, αν και δεν ήταν σίγουρο ότι και αυτή η φορά έφταιγαν για το φαινόμενο.

«Όπως και να έχει ζητήσαμε να σταματήσει η χρήση πυροτεχνημάτων», είπε ένας αστυνομικός. «Τώρα προσπαθούμε να καθαρίσουμε την περιοχή από τα νεκρά πουλιά». 

Οι επιστήμονες λένε ότι οι δυνατοί κρότοι από τα πυροτεχνήματα πέρσι πιθανώς τρόμαξαν τα πουλιά, τα οποία μέσα στον πανικό τους έπεσαν πάνω σε σπίτια, αυτοκίνητα, πεζοδρόμια, ακόμα και το ένα πάνω στο άλλο, με αποτέλεσμα να πεθάνουν σχεδόν ακαριαία, την προηγούμενη της Πρωτοχρονιάς. Ο αρχηγός της αστυνομίας του Beebe, είπε ότι δεν θα ξαφνιαστεί αν οι πολίτες κάθονται από δω και πέρα στις αυλές τους σε περίπτωση που τα πλάσματα αυτά ξαναπέσουν από τον τον ουρανό. «Οι άνθρωποι μπορούν απλά να έχουν έτοιμες τις ομπρέλες τους», είπε γελώντας. 

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης