Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

"Ο Δημιουργός της ζωής, ήταν εξωγήινος!"

god_earth.jpg
 Στο τέταρτο και τελευταίο μέρος της συνέντευξής του στον Κώστα Χαρδαβέλλα, ο Erich von Daniken υποστηρίζει οτι ο Δημιουργός της  ζωής ήταν από άλλο πλανήτη, ενώ συνδέει άμεσα το θείο με το εξωγήινο!

"Όταν παραδέχεσαι την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, στην ουσία πιστεύεις στην ύπαρξη του Θεού!"
  K.X: Με όλα αυτά που υποστηρίζετε κ.Daniken, αντιλαμβάνεστε πως ερχόσαστε απέναντι στη θρησκεία. Ουσιαστικά λέτε οτι ο Δημιουργός του ανθρώπου είναι εξωγήινος - άρα οτι ο Θεός είναι εξωγήινος??
  E.V.D: Αντικρούω τη θρησκεία μόνο εν μέρει. Όχι όμως εξ ολοκλήρου. Εγώ ανατράφηκα ως χριστιανός αλλά σε όλες τις θρησκείες υπάρχει ένας θεός: Αλλάχ, Χριστός κλπ...Υπάρχει το Άγιο Πνεύμα...

  Πιστεύω στο Θεό. Είμαι από τους ανθρώπους που εξακολουθούν να προσεύχονται κάθε βράδυ. Με τον όρο προσευχή, δεν αναφέρομαι στην έκφραση επιθυμίας να αποκτήσω πλούτη κλπ. Είμαι πάντοτε ευγνώμων και λέω ευχαριστώ που μπορώ να ζω σε αυτό τον υπέροχο κόσμο.

  K.X.:Τι είναι δηλαδή για εσάς ο Θεός; Μπορεί κανείς να αντικαταστήσει το Θεό , έτσι όπως μας τον έχουν μάθει από τα παιδικά μας χρόνια με έναν πάνσοφο εξωγήινο που μπορεί να δημιουργήσει ζωή;
  E.V.D: Πρόκειται για μια παρεξήγηση. Χιλιάδες χρόνια πριν σύμφωνα με τα όσα γνωρίζω εξωγήινοι ήταν παρόντες στη γη. Οι πρόγονοί μας ήταν προϊστορικοί άνθρωποι των σπηλαίων και δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε. Πίστευαν οτι οι εξωγήινοι ήταν ένα είδος θεών. Ουσιαστικά καταλήγουμε στο αρχικό: στην αποδοχή της δημιουργίας της ύπαρξης του Θεού. Στην ουσία πιστεύεις στο Θεό, όταν αποδέχεσαι τη ύπαρξη εξωγήινων όντων! 







pyles.tv

Αν σου άρεσε το άρθρο κάνε LIKE και μοιράσου το με τους φίλους σου

Δείτε Επίσης